• 764
    maçta gerim gerim gerildim. bir çok pozisyonda ellerimle yüzümü kapatıp geçmesini bekledim. zor bir akşamdı.

    takımımız için düşüncem maçın genelinde fazla dağınık bir oyun sergiledik. elbette prag maçının etkisi çoktur bunda. bireysel pas hataları çok fazla yaptık, topu nasıl kullanacağımızı şaşırmış gibiydik. öyle ki üst üste üç pas yapamadık uzun süre. taçları bile gecikmeli kullandık ve atar atmaz kaptırdık.

    rakip ise hücumda çok daha zorlayıcıydı. orta sahada geri dönen toplarin çok önemli bir kısmını aldılar. beraberliği yakaladılar hatta öne de geçebilirlerdi. şanslıyız ki bu olmadı. aksi halde geri çevirmek çok zor olurdu.

    statta şu çok daha net gözüküyor ki torreira akıl almaz bir adam. ben ömrümde böyle efor sarf eden bir oyuncu görmedim. net söylüyorum kendisinin olmadığı maçlarda takımın mücadele gücü üçte bire falan düşer. başkası olsa o yorgunluktan üç gün ayağa kalkamaz adam üç günde bir maç yapıyor. çılgınlık ya başka bir şey değil.

    son söz dün ses sisteminde yaşanan problemle alakalı. pek konuşulmadı ama kulakları şişiren, tüm stadı susturan saçma sapan bir gürültü oldu bir süre. tüm konsantrasyon yok oldu bir anda. bir kaç dakika sonra da gol yedik. sonrasında devam etti problem ama ilk yarı bitmeden hallettiler. en son hoparlörlerden birinden duman çıkıyordu. umarım bir daha böyle bir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın