• 762
    güzel bir maç oldu aslında tarafsız gözle izleyen biri için. her varyasyonu görmek gerçekten güzeldi.
    ancak ben tarafsız değilim. benim için sıkıntılı bir maçtı. bulduğunu atacaksın, maçı sıkıştırmayacaksın. hücum olarak sınıfta kaldık. mertens yorgun, vini hazır değil, tete çok heyecanlı. kerem a. bana göre iyiydi bir tek.
    defans olarak saçma pas hataları yapmasak pozisyon vermeyeceğimiz bir maç olacaktı. ancak biz de pozisyona bol bereketli giremedik.
    üst üste bireysel 2 hatadan 1 gol yedik ve aynı hatalardan bir kaç tane daha yiyebilirdik.
    antalya sanki son maçıymış gibi oynadı. göbeği kalabalık tutup bizim pas yollarımızı kapadılar. sonrasında barış alper ve tete uyumsuzluğu bizi kısır bir oyuna itti.
    prag bizi çok yormuş. her oyuncumuzun hantallığı vardı.
    bir tek nelsson çok diriydi. ancak nelsson'un da oyun kurulumuna katkısı az olduğundan topun yönünü hep sınırlandırmak zorunda kaldık.
    maçın kritik pozisyonları vardı.
    tete'ye yapılan net penaltıydı. attığımız ikinci gol açısı biz izleyiciler için aldatıcı olduğundan teknoloji doğru demiştir diyorum. kaldı ki alanya fener maçında çizilen çizgi bile ofsayt olmasına rağmen gol verdiler.
    bizim ikinci penaltımız da doğruydu. vini'nin attığı gol nizamiydi bana göre. maç içinde en az 20 tane aynı hava topu mücadelesi oluyor. kaldı ki rakip yetişemeyeceğini anladığı için kolaya kaçıp bırakıyor kendisini. verilmeyen 3 net kırmızı olduğunu düşünmekteyim.
    antalya'dan erdoğan ve buksa bizden ise zaha direkt kırmızı ile oyun dışı kalmalıydı.
    torreira pozisyonunda ise kart olmazdı. çünkü torreira'nın adam ile alakası yok. topa bakıyor ve adam kayıyor. bilindiği üzere yer çekimi kanunu var. o ayağı bir yere indirecek. vücut dengesi falan filan derken öyle kart olmaz. pozisyon gereği olacak bir hareketti o.
    ancak fener o kadar algı ve manipüle ustası olmuş ki her oku bize çevirtmeyi başarıyor. çalışıyor demiyorum başarıyor.
    hak olanı bile şaibeli kılmayı başarıyorlar. bunu kendi adımıza yönetimsel eksi olarak değerlendiriyorum.
    sonucunda güzel bir galibiyet oldu. rakip iyice çileden çıktı ve baskılandı. biz ise yolumuza devam ediyoruz allah'ın izniyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın