aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6637
    tribünü tekelleştirdikleri için mecburen kendilerinin başlığına yazıyorum bunu.

    tam şu anda takımın momentum kazanması için çok kritik bir rolleri var. illa ki derbi ya da avrupa maçı beklemeleri gerekmiyor. gelecek hafta ligin henüz gol yememiş tek takımı olan konyaspor ile iç sahada maçımız var.

    ilk üçün içerisindeyiz şu an. konyaspor üstümüzde. takımın son gün gelen yeni transferleri ilk kez sami yen atmosferini kendi evleri olarak yaşayacaklar.

    icardi'nin ne kadar performans vereceği konusunda şüpheli olanlar var.

    yusuf'un bu ligi biraz küçümsediğini düşünenler var, katılmasam da.

    mata'nın uzun zaman futbol oynamamasının etkilerini bekleyenler var.

    var da var.

    eğer gelecek hafta harika bir tribün atmosferi oluşur da, bu futbolcularımızı sinerjinin içine dahil edebilirsek, hırs kazandırabilirsek, motive edebilirsek takım olma yolunda önemli bir adım olacak, birlikte hareket etme çizgisine büyük bir adım atacağız.

    rüzgarı arkamıza almış olacağız.

    bana kalırsa bu maç kendileri için sezonun en önemli sınavlarından birisi. ümraniye maçı da önemli bir sınavdı, iyi bir tribün atmosferi vardı ama takım değerlendiremedi. şu an takım da biraz daha oturduğu için değerlendirmeleri daha kolay olacaktır.

    buyursunlar yapsınlar o tribünü. arabeskten çıksınlar rica ediyorum bu maç için bari. 10 sene önce yaptıkları koreografilerle övünüyorlar hala, buyursunlar çok abartılması gerekmese bile bir koreografi yapsınlar falan.

    edit: en önemli şeyi yazmayı unuttum. maçı izlesinler abicim. şu besteleri, uğultuları, tezahüratları maçın içindeki aksiyonlara göre ayarlasınlar. tempo gereken zamanda takım tempo zorlarken seeeen var ya sen diye bağırmayın olm. re re re ra ra ra deyin mesela ne bileyim. hücum borusu gereken yerde yat borusu çalıyorsunuz, izleyin lan maçı, onun için ordasınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın