aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6630
    tek bir kale arkasına hapsedip, diğer oluşumlara kapı açacaksin. yöneticilerini çağirip heryere kamera koyduk kavga ederseniz bu faydalarinizi keseceğiz, biletti, deplasman otobüsüydü, deplasman bilet hakkı vs vs dediğinde ayar olsa da hık diyemez.
    büyük para var isin içinde, bunlar ranti yerken üniversiteliler koreografiyi çiziyor, boyuyor, uykusuz kalıyor filan falan.

    finansmanini kesersen kuzuya dönerler, mafyacılık oynayamazlar. bir dönem adnan polat sanırım, biraz da aziz yıldırım bu grupların üstüne gitmişti.
    istifa diye bağirmislardi her maç.

    onların da zamanı geliyor gibi. sırayla sanırım... ondan 400lü bloklar aynen devam

    ekleme: 98'de sanırım rolling stones ali sami yen'de konser vermişti, bunların eski modelleri, karaborsacılar filan bize stadın etrafında bıçak çekmişti. etrafta kalabalık, kimse anlamıyor. arkadaş fenerli, hangi takımlısınız filan dediler - ben tabi yıllarca gayrettepeli olmanın ve galatasaraylı olmanın avantajıyla - abi işte şu sokaklıyım ben, şu abide dürüm yerim tost yerim, stada geliriz ara ara okuldan çıkıp filan falan - güzel yalan söylerim tehlike anında *
    adamlar bıçakları kaldırdı; ha iyi haftaya fenerin deplasmanı var - burada toplanıyoruz gelin bilet var dediler gittiler -
    şimdi düşününce yanımızda yabancı birisi olsa gel anlat şimdi 2 dakika önce bıçakla gasp tehdidi 2 dakika sonra deplasmana bedava bilet* (not: gitmedik tabi ki)

    amme hizmeti : https://www.setlist.fm/...-turkey-bd689ae.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın