• 2207
    sayın cengiz yonetimi ile ilgili hem bu sozlukte hem de sosyal medyada taraftar ciddi anlamda ikiye bolunmus durumda. fakat icinde bulundugumuz ulke itibari ile ikiye bolunmemis birsey olmadıgı icin bunu normal karsılamak lazım.
    *yonetimi destekleyenleri etkiledigini dusundugum seylerden birisi mazlumun yanında olma psikolojisi;
    - liseliler tarafından zorbaca yonetimin ellerinden alınmaya calısılması ve zaten taraftar liseli arasındaki gerginlik kendilerinin sahiplenilmesinde onemli rol oynadı
    - bir digeri dursun ozbek doneminde gercekten elini tasın altına koyan tek grup olmaları ve tabiki dunyanın en kotu baskanından sonra yonetime gelmeleri
    -mutlaka onemli icraatlara da imza attılar, ozellikle uefadan nispeten ufak bir ceza ile kurtulunması gibi

    fakat yonetimi destekleyen taraftar grubunun buyuk kısmı yonetimi elestiren herkesi yangıncı taraftar, liseci vs gibi yaftalamaktadır. aynı hukumeti elestirenlerin fetocu ya da terorist olarak adlandırılması gibi.

    mevcut duruma savunmaları da transfere uzun zaman olması ( 2 ay pencerenin kapanmasına, 1 ay lige ) , kaynak olmaması gibi durumlar.
    ki bunların hepsi dogru.
    fakat objektif olarak gecen doneme bakıldıgında gorulen tablo maalesef su an icin bile alarm zillerinin caldıgını gosteriyor
    - 2017/2018 yaz transfer doneminin sonun nasıl bittigi ortada, bizzat transferden sorumlu baskan ve sayın terim 2 forvet derken eren ile yarım sezon gecirip avrupada olabilecek en basit grupta madara olduk. olmayacak bir modeste ile gunlerce ugrasılıp zaman kalmadı dendi hatta son anda love gibi sacma adamları almak uzereyken direkten donuldu
    - yine aynı sezonun devre arası transfer donemine girilirken coktan anlasıldıgı soylenen forvetler, sanırım birisi de alan dı,onunla ve sonra da olmayacagı cok belli olan pato ile gunlerce gorusulup, anlamsız acıklamalar ile olmayacakları ifade edildikten sonra son gunlere kadar beklenip biri ligimizden birisi de takımında oynayaman 2 forvet getirildi.
    - 2018/2019 transfer donemi basında transferden sorumlu baskan hersey hazır gec kalınmayacak eksikler tamamlanacak derken, lige 1 ay kala ilk 11 den 2 eksikle calısmak ne kadar mantıklı sormak gerekir. banega ile ilgili yonetimden birsey duymadıgım icin onunla ilgili elestiremem ama bastan beri fenere uygun fiyata verilmek istenen vedat icin bu kadar zaman kaybetmeye degmedigi ortadaydı.

    - aynı transfer doneminde ne acıklama ne de emre mor elzem olmasa da sayın cengiz emre mor icin kap'tan bahsederken yine bosa dusulmus olması da uzucu bir durum. daha once yasananlardan ders alınmadıgı hissiyati veriyor insana.

    bu yukarıdakiler yasanmısken onumuzdeki 2 ay icerisinde albayrak ve transfer komitesinin eksikleri kapatibilecegine inanmayan taraftarı trollukle suclamak yerine anlamaya calısmak gerekir diye dusunuyorum

    kisisel olarak yonetimi desteklemekte ve her yaptıklarının arkasında olup ne olursa olsun dogru oldugunu dusunmekte hatta yanlıslarından da onları elestiren taraftarı sorumlu tutmakta herkes ozgurdur.
    yine aynı sekilde gecmiste ortada olan yanlısların ipuclarının yine goren taraftarın yonetimi elestirmesi de en dogal hakkıdır.

    bununla birlikte daha zaman oldugu dogrudur ve belkide su an bile herkesi cok memnun edilecek hamlelerin atılıyor olması da olasıdır. fakat eger gerekenler yapılmıyorsa, su an destekleyen grubun 3 gun kala ( gecmiste oldugu gibi) yangıncı gruba katılması ve yonetimi elestirmesinin olumlu sonuc vermedigini forvet konusunda tecrube ettik sanırım.

    son olarak, bugun bunların yasanmasında gercekten liseli trollerin etkisi olabilir ama buyumesinin sebebi yonetimin transfer noktasında guven vermemesidir. bu guveni saglamak zorunda olan da yine kendileridir. cıkıp duzgun ve durust sekilde calısmaların ne durumda oldugu acıklar(isim vs degil ) ve acıklamalarını aksiyona donustururler ise trol ya da degil kimse onlarda ilgili algı yaratamaz
    yok eger donusturemezlerse de gerekeni yapmaları gerekir cunku yeteri kadar tecrube kazandılar.
    cunku delilik: aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir
App Store'dan indirin Google Play'den alın