• 201
    kadroda 7 yabancımız var.

    - muslera, melo, sneijder, telles'in yeri sağlam.
    - chedjou ve bruma yeri geldiğinde ilk 11, yeri geldiğinde yedek başlayacaktır.
    - amrabat'ı elden çıkarmalıyız. kalırsa +3 oyuncusu olur.

    takımımıza kesinlikle, ama kesinlikle forvet lazım. 3 kulvarda yarışmak için ve özellikle her ne olursa olsun şampiyon olabilmek için burak yılmaz, umut bulut, berk ismail ünsal forvet hattı kesinlikle yeterli değildir.

    olcan transferinden sonra ünal aysal'ın demesine göre 8 milyon euro transfer bütçemiz kaldı.

    şimdi bence yapmamız gereken hamleler şunlar:

    1. amrabat ve chedjou'yu bir şekilde satıp, bu iki transfer'den elde ettiğimiz para ile ilk 11 stoperi almalıyız.
    2. tarık çamdal veya şener özbayraklı'dan birini alıp beklerimizi güçlendirmeliyiz.
    3. kalan bütçe ve satılacak olan oyunculardan gelen para ile sapasağlam güvenebileceğimiz bir forvet almalıyız. bu kişi bütçemizden dolayı haliyle top class değil, ama yine de süper lig'e fazla gelen birisi olmalı.

    yani sıralamaya takılmayın, bu dönemin en önemli hamlesi forvet transferimiz olacak. olmalı da zaten. çok iyi bir forvet alamazsak ne şampiyonluk, ne de şampiyonlar liginde başarı bekleyebiliriz.
  • 202
    herşeyden önce iki senedir yapamadığımız şeyi yapmalı ve kadro mühendisliğine iyi çalışmalıyız. yani 6 tane yerli kaliteli ilk 11 oyuncusu olmalı takımda. kalan bölgelere de yabancı oyuncuları monte edebilmeliyiz. biz ilk sene ve ikinci sene hep ilk 11 oyuncusu transfer ettiğimiz için şampiyon olduk. ne zaman ki ilk 11 oyuncularına bu kadar para verilmez diyip daha fazlasını bir çok yedek bile olamayacak topçulara harcadık, hem şampiyonluk gitti hem de kulüp mali olarak zor durumda kaldı.

    kadro zaten şişkin fazlasıyla oyuncu var, o yüzden rotasyon değil direk ilk 11 oyuncusu almamız lazım. şu anda süper kupa maçına çıkabilecek yerliler:

    veysel ?- semih- balta?-selçuk-olcan ve burak. kalan 5 yabancı muslera- telles-melo-sneijder-bruma?

    bu ne demek:

    - yabancı forveti unutun arkadaşlar.
    - hakan ve veysel yerine daha iyi yerli oyuncu bulmamız lazım. bu isimler tarık, ömer toprak ve serdar taşçı olabilir.
    - bruma yedek kalırsa stoperde yabancı oyuncu oynatabiliriz. bu durumda bruma yerine oynayabilecek yerli kanat almamız lazım. hakan bağıra bağıra kaçtı. kala kala gökhan töre kaldı. o zaman ne yapıp ne edip gökhanı almamız lazım ki yabancı stoper oynatabilelim.
    - çok fazla isim transfer etmemize gerek yok. iki tane daha isim alsak yeterli. bunlar ya tarık- ömer toprak ikilisi ya da tarık- gökhan töre ve yabancı stoper üçlüsü.

    ilk durumda kadro:

    muslera
    tarık- semih - ömer toprak - telles
    melo-selçuk
    bruma-sneijder-olcan
    burak

    ikinci durumda kadro

    muslera
    tarık-semih-yabancı stoper-telles
    melo-selçuk
    gökhan-sneijder-olcan
    burak

    elimizde kalan yabancılar:

    chedjou (patladı gibi gözüküyor) - amrabat (her türlü kiralık verilebilir) - dany (kiralık verilebilir) - eboue (kesin patladı, kimse ona bu kontratı vermez, o da bir yere gitmez) - ontivero (tam bir soru işareti)

    yani görünen o ki elimizdeki yabancıları atsak atamayız satsak satamayız ve 5+3 yüzünden kontenjan iyice dolu. kontenjanı boşaltsak bile 5+3 saçmalığı yüzünden kadroyu oluşturmak daha da zor olur.

    geçen sene devre arasında 10'a yakın oyuncu alındı. çılgın paralar ödendi. hiçbirinden fayda görmedik. bu sene aynı hataya düşmeden ilk 11'de oynayacak ve kadro yapına uygun 2-3 adamla bu iş biter ve ortaya çıkan kadro da gayet yeterli olur.
  • 204
    çok kırılgan türk oyunculara sahip olduğumuz için özellikle orta saha ve defansa sağlam yabancı takviyesi yapılması gerektiğini düşündüğüm sezon. her ne kadar millet kanat, forvet alalım derdinde olsa da mevcut türk oyuncularımız fizik olarak iyi rakiplerle baş edecek düzeyde değil. ligimizde bile fizik ağırlıklı bir futbol oynanmakta. stoperlerimiz ve beklerimiz ya yavaş ya fizik olarak vasat. semih çok kuvvetli değil, koray keza öyleydi, veysel bek için yavaş, hakan hem bek hem stoper için yavaş, bir chedjou var o da maç sırasında arada dalıp gitmekte. orta sahada emre, yekta, selçuk fizik olarak kuvvetli değiller, hamit yavaş. forvette burak çok kuvvetli değil. sneijder ikili mücadelelerde yeteri kadar güçlü değil. telles yine fizik olarak çok kuvvetli değil.

    bize melo gibi rakibi sindirecek ve yavaş olmayan bir orta saha ve bir yada iki defans oyuncusu gerekli. bu yüzden gerekirse eldeki bir iki para eden adam gönderilip yerlerine, takımın hız ve fiziğini arttıracak adamlar alınmalı. yabancılardan bahsediyorum zorunlu olarak çünkü malum piyasada top oynamayı bilen tüm türkler zaten üç büyüklerde, yani alınacak adam yok. yabancı sınırı yüzünden türk futbolcu göndermek çok kolay değil.
    elimizdeki türk futbolcuları dev aynasında görmeyi devam edip önlemler almaz isek seneye sonuç rezalet olabilir.
  • 205
    artık yerinde transferlerle geçirmemiz gereken transfer dönemi. sık sık konuşuyoruz zaten her transfer sezonunda saçma sapan adamlarla kadroyu şişirip sonra yüklü maliyetle elden çıkarmaya çalışıyoruz, hatta çoğunu bonservis bedeli almadan elden çıkarıyoruz.

    kale konusunda hepimizin hem fikir olduğu muslera birinci kaleci zaten. arkasına ikinci kaleci olarak sinan bolat gibi sağlam çok maliyetli olmayan bir kaleci alınıp, üçüncü kaleci olarak alt yapıdan bir kaleciyle sezonu çok rahat götürebiliriz.

    defans bekleri içinse (bkz: #1524317) şöyle bir entry girdim zaten, böyle bir transfer stratejisiyle uzun yıllar kafamız rahat olur. defansın ortasına gelecek olursak koray, hakan, semih bankolar. chedjou elden çıkarılıp alınabilecek sağlam bir yabancı defansla sezonu götürürüz diye düşünüyorum. eldeki türk defanslara çok güvenmediğim için özellikle yabancı defans oyuncumuz ligin kalitesizliğini de düşünürsek dinlendirilerek oynamalı.

    orta saha ortası açısından baya seçeneğe sahibiz zaten, ben sayının artmasından öte biraz daha azaltılmasından yanayım. kadroda ki oyuncular orayı idare edebilir ama özellikle melo'nun olmadığı maçlar için biraz daha rakibi ısıran bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. yabancı sınırı olmasa bu nitelikte genç bir yabancı oyuncuya yatırım yapılabilirdi, sınırı düşünürsek söylediğim nitelikte bir türk oyuncu takviyesi yapılabilir. özellikle oğuzhan kayar'ı bu sene rotasyona daha fazla dahil etmeliyiz, hem yaşı hem yeteneği itibariyle müthiş bir potansiyeli var. kanat oyuncularımıza gelecek olursak ben bir kanattabruma, diğerinde olcan'ın oynamasından yanayım. amrabat 5+3 kuralını düşünürsek çok iyi bir teklif almadığımız sürece kesinlikle takımda tutulmalı. aydın'ı hiç hesaba katmıyorum çünkü yine patlasın diye beklediğimiz bir sezon ve yine hayal kırıklığı yaratacak diye düşünmekteyim( inşallah beni göt eder ama hiç sanmıyorum). sinan gümüş'ün performansı çok belirleyici olacak burada , türk olduğunu da düşünürsek çok önemli bizim açımızdan. amrabat, olcan, bruma, sinan ve emrah başsan ayarında bir türk kanat oyunucusu transferleri kanatlar açısından yeterli olacaktır.

    forvete gelecek olursak en ofsayt entry'lere girmemi sağlayan umut bulut'un hem yeteneksizliği itibariyle, hemde 1.7 milyon euro maliyeti açısından kesinlikle gitmesinden yanayım. yabancı sınırından dolayı burak zaten tek forvet olarak oynayacak, kendini kanıtlamış bir yabancı forvet yedek kalmayı sorun edecektir. genç ve potansiyelli bir yabancı forvet çok daha mantıklı olur benim görüşüm. alacağımız forvet kesinlikle burak'ı tamamlayacak niteliklerde olmalı, sneijder'in oynamadığı maçlarda 4-4-2 oynarak burak'la çift forvet olarak kullanabiliriz. umut gönderilip kesin bir türk forvet almamız lazım. benim ilk tercihim deniz yılmaz trabzon'a gitti, necati erciyes'le anlaştı. dördüncü forvet olarak ismail berk ünsal kesinlikle takımda kalmalı, genç oyuncu sınırını geçti artık bir sıçrama yapmalı.

    benim görüşlerim bu şekilde. artık boş boş oyuncularla kadroyu şişirmek yerine, bundan sonraki her transfer sezonunu en fazla üç, dört sağlam oyuncu alıp kapatmalıyız. ilk yapmamız gereken elde ki şişkin kadrodan kurtulup, oyuncuların yıllık ücretlerinden kurtulacağımızı ve gelebilecek cüzzi bonservis ücretlerini düşünürsek transfer bütçemizi arttırmalıyız. ondan sonra gerekli transferleri yapıp neredeyse 40 kişilik oyuncu havuzunu 25, 26 gibi bir sayıda daha verimli kullanabileceğimiz bir kadro kurmalıyız. iki senedir kanatlı tek forvetli sistem hayal ediyoruz, umarım prandelli hocamız elde ki kazmaları takımdan yollayıp böyle bir sistemle yola çıkar. bizde bol kupalı ve başarılı bir sezonu geride bırakırız.
  • 206
    bruma'yı yedek kulübesinde oturtacak her türlü transfere karşıyım. hatta mevcut durumda bruma yedek kalacaksa, ismi farketmeksizin elimizdeki yabancılardan birinin gönderilmesini isterim. bu derece yetenekli bir çocuğu saçma sapan italyan stoperleri 11'de oynatmak için çürütürsek yazıklar olsun bize. bruma kalitesinde ve 20 yaşın altında bir çocuk bir daha 50 yıl sonra gelir bu takıma.
  • 207
    birilerine ters gelebilir ama yedek kulübesinde olacak yabancı futbolcularının, sahada bulunan yabancı futbolcularının bölgelerinden en az ikisinin yedeği olması gereken takım. bu durum sadece muslera'nın yedeğinde geçerli olmaz ki bu bölge için yapılacak tercih de forvet için olabilir. yani ilk 11 için kullanılacak 5 yabancının bölgelerini sabitlemeliyiz ki takımın kemik kadrosu ve dolayısıyla omurgası oturmuş olsun. mesela bruma oynamadığında aynı bölgenin adamı amrabat oynasın. ya da melo formsuz, sakat veya cezalıysa yerine alınacak yabancı oyuncu oynasın. bu bölge önemli zira aynı pozisyon olmasa da sneijder de orta sahada oynuyor. eğer çok yönlü bir orta saha yedeğimiz olursa (mesela rakitic ya da modric. bu adamlar gerektiğinde forvet arkası gerektiğinde defans önüne kadar gelip top çıkaran orta sahalar) önemli ve çok akıllıca bir iş yapmış oluruz gibi geliyor. geçtiğimiz yıl bunun sıkıntısını çok çektik. stoperden adam sakatlanınca sağ açığa adam kondu. drogba sakatlanınca sağ bekte uzun süre oynamayıp maç kondisyonu rezil durumda olan eboue falan oynadı. saçmasapan işlerdi yani. o yüzden umarım prandelli, ekibi ve yönetim bunlara göre hareket ediyordur.
  • 211
    bir yedek stoper ve bir yedek forvet alarak kapatmamız gereken transfer dönemi. zira koray günter denenmeli başka bir oyuncu alıp para riske edilmemeli danyden kötü olamaz kendisi. bunun yanı sıra hakan baltada çok iyi maçlar çıkarıyor stoperde ve sol ayaklı. bunun yanında başka bir düşüncemde hamit altıntopun sağ bek oynaması taraftarıyım. kendisi orta sahanın ilerisinde oynayamayacak fizik ve yaş seviyesinde orta saha desen binlerce alternatif var. bence kendisini sağ beke yatırsın hem kendi mutlu olsun hem biz mutlu olalım. (bkz: pole broker)
  • 214
    şayet böyle durgun devam eder ve adam gibi transferler yapılmaz ise 2014-2015 sezonu şampiyonu kesin olarak fenerbahçe'dir. oturmuş bir kadroya yaptıkları diego transferi ile favori konumundalar zaten. benim umudum gelecek teknik adam ve transferler ile bu durumu alt-üst etmekti. olcan adın dışında adam gibi bir transfer yapılmadı hala. gidişat iyi değil beyler benden söylemesi.
  • 216
    ciddi hayalperest arkadaşları bize göstermiş transfer sezonu. mantıklı hamlelerden kastı anlayamadım, sinan bolat'a yıllık 1.3 milyon garanti para verilmesi mi? yoksa olcan adın dışında hala adam gibi yerli transferi yapılmaması mı? yoksa sezon başında burak yılmaz, selçuk inan ve eray işcan ile imzalanan akıl almaz sözleşmeler mi?

    ciddi ciddi burak-umut-berk üçlüsünün takımın gol sıkıntısını 3 kulvarda çekebileceğini zanneden arkadaşlar varmış. sözlük vesile oldu bunu da görmüş olduk. bu pollyannacılıkla allah sonumuzu hayırlı etsin.

    edit: berk yerine mert yazmışım, kendi adımızı da açık ettik böylece.
  • 217
    transfer dönemi daha bitmeden bazı arkadaşlara hayalperest diye laf çakanları ortaya çıkaran transfer sezonu. malum ffp varken ve elinizde bu kadar fazla yabancı oyuncu varken önce oyuncu yollamalısınız. yerli olarak gerekli hamle olarak kaç oyuncu sayılabilir orasını da hayalperest olmayan arkadaşlara sormak lazım. sinan bolat'a, selçuk'a burak'a ağız bükenlerin tarık'a dilenmesi hayret verici.
  • 218
    an itibariyle çok iyi gitmeyen ancak kötü de gitmeyen sezon.
    olcan adın hamlesi çok iyiydi. yerli kanadımız aydın'dan ibaretti ve aydın da yıllardır yeterli değil.
    ayrıca yine kanat için sinan gümüş alındı. rotasyon için iyi gibi duruyor tabi ama en az 3-4 maç izlemek lazım.
    stoper için geçen yıl yapılan hamleler vardır. koray günter gibi ve telles'in gelişinden sonra hakan balta gibi. hakan rotasyon oyuncusu olsa yeter.
    şedju ve dany gönderilip yanlarına taş gibi stoper alınırsa geri hattımız lig için yeterli hale gelecektir. tek sıkıntı sağ bek olacak ancak onda da "sağ bek almayacağız" gibi bir açıklama duymadık. yabancı veya yerli biri alınacaktır buraya.
    orta sahamız selçuk-melo'nun performasına göre şekillenecektir. yani selçuk hafta hafta yerini umut'a, yekta'ya veya furkan'a bırakabilir dinlenmesi açısından. o yüzden orta sahaya çok büyük paralar harcanacağını sanmıyorum.
    kanatlara zaten değinmiştik. an itibariyle amrabat fazlalık gibi duruyor.
    forvetlerde ise zafiyetimiz var. sanıyorum hocanın kafasında tek forvetli bir oyun anlayışı olacak. o yüzden burak'ı yedekleyebilecek yeri geldiğinde 11 çıkıp sırıtmayacak biri gerekiyor ve bunun araştırmaları da yapılıyordur. umut bulut zaten bursaspor yolcusu gibi. o yüzden forvete takviye gelecektir.
    he gidip yüksek profilli biri gelirse prandelli burak'ı ve yeni gelen oyuncuyu dönüşümlü oynatmayı bilecektir. sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. burak yedek kaldığında trip değil antreman yapıyor ve formayı kapıyor. böyle bir oyuncunun burak'a yarayacağını düşünüyorum.

    görüldüğü gibi eksiklerimiz var ve yavaş yavaş gideriyoruz bunları. hurraa transfer yapalım kafasıyla takımımıza bir çok çöp oyuncu doldu. ince eleyip sık dokumakta fayda var. gerekli hamleler yapılacaktır.

    sinan bolat'a gelince yıllık 1.3 milyon avro değil 1 milyon avro alacak. 300 bin avro'su bir nevi kiralama bedeli. yedek kaleci olarak yeterli mi bilemiyorum çok izlemedim kendisini. ancak eray'dan daha çok güven vereceği kesin. hele ki geçen yıl yarım sezon 500 bin avro alan oyuncu için yıllık maaşı iyi. ilk anda bana da saçma gelmişti ama sonraki açıklama beni ikna etti.

    son olarak maaşlar çok tartışma konusu oluyor. önümüzde zorlu bir yarış var ve oyuncu motive etmemiz gerekiyor. bunu da parayla yapıyor yönetim. var ki veriyoruz cimriliğin alemi yok sonuçta. öyle ahlar vahlar edilecek gibi bir durum görmüyorum ortada. eray'ın aldığı para hala saçma ama endüstriyel futbol böyle bir şey işte. çaresi pek yok.
  • 219
    lig bu kadrolarla baslarsa ne kadar kotu gectigini gormemiz 7. veya 8. haftayi bulacaktir.

    elimizde ne stoper, ne sag bek, ne de forvet oyuncumuz var.

    bu sartlarda ust duzey performans bekledigim yani supriz niyetinde elimizi guclendirecek 2 adam var.

    koray gunter ve hamit altintop.

    ikisinin takima verecegi katki transfer sezonunun sonucunu ve ligdeki siralamayi belli edecektir.
  • 220
    transfer bütçemiz nedir bilmiyorum fakat eskişehir 10 milyon euro'ya erkan zengin+tarık çamdal transferine izin veriyordu.
    bu iki transferin yanında jimmy durmaz'ı da ekleyebilirdik.
    zira takımı 2 milyon euro'ya ok veriyor.
    12 milyon euro'ya iki kanat ve bir bek, gayet kaliteli yerli oyuncularla bitirebilirdik.
    muhtemelen fazla bir transfer bütçemiz yok bu sezon.
  • 221
    forvete en az 2 adam alinmasini gerektiren sezon. abi pardon da sizin akliniz kesiyo mu koskoca sezonu burak gibi bir futbol katilini birinci forvet oynayarak gecirebilecegimizi. istatistikler ne yaptigini degil ne yapamadigini gosterse bu adamdan cacik olmayacaginin idrakine varirdiniz. sirti donuk oynayabilen, ayaklarina az cok hakim, top surebilen, oyunu acan ve "zeki olan" forvet lazim takima bas bas bagiriyo eksigim ben diye takim. ya ödüm kopuyo avrupa'da burak'la hucum etmek zorunda kalacagimiz icin. rezil oluruz lan rezil! guzel bir kur'a gelmezse gotu dogrultamayiz agalar. bir de tek yedegi umut olacaksa ayvayi hepten yedik demektir. gecmisten hic mi ders alinmiyor da bu pasiflik devam ediyor. takim çölde "suuuuu, suuuu" diye kivranan adamlardan farksiz forvet konusunda ve biz inatla o cigligi duymuyoruz.

    su takima adam gibi forvet alin, en azindan avrupa'da rezil olmayalim. ben soyleyeyim avrupa'da fena hallere duseriz.
  • 222
    bu takımın niye transfer bütçesi yok diye sordurtan transfer sezonu.
    hayır bundan daha başarılı 3 yıl geçirebileceğimizi sanmıyorum da o yüzden. kombine/gs store bence kulüp rekorudur geçtiğimiz 2 sene. sportif başarı para getirmiyorsa boşuna yüksek hedefler koymayalım kendimize, kulübü rus/arap milyardere satmadan daha fazla başarı gelmeyecek demektir bu. kadromuzun çeyrek final'de de schalke gibi bir takım gelmediği sürece eleyebilmesi olanaksız .
    hala altyapıya inanan arkadaşlara uzun yıllar kolay gelsin diliyorum.
    eğer gerçekten denildiği gibi bütün kazandığımız paralar geçmişin borçlarını ileri tarihlere atmaya yetiyorsa diyecek bir şeyim yok o zaman uzun yıllar başarılı olduğumuz taktirde yükselişe geçebilir ekonomimiz ancak bunu da ünal aysal bıraktıktan sonra gelecek yönetimin başarabileceğine daha kendilerini tanımadan inanmıyorum açıkçası. 2 dönem üst üste iyi başkan hiç göremedim çünkü. birileri + birileri - olduğu için biz de yıllardır yerimizde sayıyoruz.
    özetle transfer sezonu boyunca elimizin kolumuzun bağlı olduğu çok açık. olcan transferi bu zorluklarda iyi yapılmış transfer. bana kalsa semih'in yanında tutarsa korayı tutmazsa hakanı oynatır geçerim. sağ beke yabancı bek almaya ya da kiralamaya çalışırım. tarık'ta lig için yeterlidir heralde diye düşünüyorum bu kadar isteyeni var sonuçta. en büyük sorun ne stoper ne sağ bek ne kanat. en büyük sorunu forvet bu takımın. hayır burağa sallamayacağım, şuan takımdaki en önemli isim kendisi. ancak allah korusun 3. haftada ilk devreyi kapattı diyelim, umutla mı geçecek sezon? bir düşünsenize? şuan için sezonu kapama ihtimalimiz burağın uzun süreli sakatlanma ihtimaline bakar. allah korur diyerek forvet almayacaksak sonumuz son değil. yedekteki yabancı transfer hakkını kesinlikle bir forvetten yana kullanmalıyız. parası uygun, ve top tutup duvar olabilen bir arkadaş. gol sayıları düşük olabilir hiç sıkıntı yaratmaz.
    son olarak bu sene şampiyonlar liginin(maalsef) kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum. herkes 4. yıldız peşinde. benim için birşey ifade etmiyor açıkçası. ya da 3.5 yaşındaki fenerli yöneticilerinin ve annesinin küçükken 3 kere havaya atıp 2 kere tuttuğu kalecilerinin diyeceklerini düşününce belki birşeyler ifade ediyor olabilir. ligde şampiyonluk önümüzü açar, prandelli-aysal kalır. seneye de tekrar şampiyonlar ligi hedefli bir sezona başlayabiliriz.
  • 224
    bence en azından 3 transfer daha yapmamız gereken dönem.

    stoper: chedjou-semih-koray'la şampiyonlar ligi ve 4. yıldız hedefi birlikte gitmez. semih ve koray'ın lig için yeterli olduğuna inanıyorum ama büyük maçlarda sanki bir tane şöyle ''taş gibi'' denilen cinsten bir stoper lazım bence. chedjou güven müven vermiyor.

    bek: bence iki bölgede de sıkıntımız var. telles tamam da hakan balta sol bekte ciddi yetersiz, başka alternatif de yok. emre can üst seviyede oynayabilir mi onu da bilmiyoruz, gönderileceği de söyleniyor zaten. sağ bekte veysel dışında alternatif yok belki hamit. ilerleyen yaşı ve sakatlıktan çıkan performansıyla hamit o bölgeyi ne kadar kaldırabilir orası da meçhul. koca sene veysel-hamit'le geçmez sabri işi tam bitmişken el mahkum geri çağırılabilir gibi geliyor.

    forvet: burak-umut'la koca sene geçmeyeceği çok net. berk ismail? ne seviyede olduğuna dair net bir fikir yok ortada. bu üç arkadaşla maratona çıkılmaz bence. burak'ın bile kalitesi tartışılırken burak sakatlansa 1 ay-2 ay o dönemi umut ve berk'le mi götüreceğiz? çok fazla soru var çok. cenk tosun'u bonservisi yokken almak çok mantıklı olurmuş bugun bakınca. teknik ekip ne düşünüyor bilmiyorum ama ortada kaliteli türk forvet çok da kalmadığına göre yabancı bir golcü şart gibi sanki. ya da mevlüt'ü getirecekler. bakalım nolacak bu işin sonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın