• 222
    bu takımın niye transfer bütçesi yok diye sordurtan transfer sezonu.
    hayır bundan daha başarılı 3 yıl geçirebileceğimizi sanmıyorum da o yüzden. kombine/gs store bence kulüp rekorudur geçtiğimiz 2 sene. sportif başarı para getirmiyorsa boşuna yüksek hedefler koymayalım kendimize, kulübü rus/arap milyardere satmadan daha fazla başarı gelmeyecek demektir bu. kadromuzun çeyrek final'de de schalke gibi bir takım gelmediği sürece eleyebilmesi olanaksız .
    hala altyapıya inanan arkadaşlara uzun yıllar kolay gelsin diliyorum.
    eğer gerçekten denildiği gibi bütün kazandığımız paralar geçmişin borçlarını ileri tarihlere atmaya yetiyorsa diyecek bir şeyim yok o zaman uzun yıllar başarılı olduğumuz taktirde yükselişe geçebilir ekonomimiz ancak bunu da ünal aysal bıraktıktan sonra gelecek yönetimin başarabileceğine daha kendilerini tanımadan inanmıyorum açıkçası. 2 dönem üst üste iyi başkan hiç göremedim çünkü. birileri + birileri - olduğu için biz de yıllardır yerimizde sayıyoruz.
    özetle transfer sezonu boyunca elimizin kolumuzun bağlı olduğu çok açık. olcan transferi bu zorluklarda iyi yapılmış transfer. bana kalsa semih'in yanında tutarsa korayı tutmazsa hakanı oynatır geçerim. sağ beke yabancı bek almaya ya da kiralamaya çalışırım. tarık'ta lig için yeterlidir heralde diye düşünüyorum bu kadar isteyeni var sonuçta. en büyük sorun ne stoper ne sağ bek ne kanat. en büyük sorunu forvet bu takımın. hayır burağa sallamayacağım, şuan takımdaki en önemli isim kendisi. ancak allah korusun 3. haftada ilk devreyi kapattı diyelim, umutla mı geçecek sezon? bir düşünsenize? şuan için sezonu kapama ihtimalimiz burağın uzun süreli sakatlanma ihtimaline bakar. allah korur diyerek forvet almayacaksak sonumuz son değil. yedekteki yabancı transfer hakkını kesinlikle bir forvetten yana kullanmalıyız. parası uygun, ve top tutup duvar olabilen bir arkadaş. gol sayıları düşük olabilir hiç sıkıntı yaratmaz.
    son olarak bu sene şampiyonlar liginin(maalsef) kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum. herkes 4. yıldız peşinde. benim için birşey ifade etmiyor açıkçası. ya da 3.5 yaşındaki fenerli yöneticilerinin ve annesinin küçükken 3 kere havaya atıp 2 kere tuttuğu kalecilerinin diyeceklerini düşününce belki birşeyler ifade ediyor olabilir. ligde şampiyonluk önümüzü açar, prandelli-aysal kalır. seneye de tekrar şampiyonlar ligi hedefli bir sezona başlayabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın