• 218
    an itibariyle çok iyi gitmeyen ancak kötü de gitmeyen sezon.
    olcan adın hamlesi çok iyiydi. yerli kanadımız aydın'dan ibaretti ve aydın da yıllardır yeterli değil.
    ayrıca yine kanat için sinan gümüş alındı. rotasyon için iyi gibi duruyor tabi ama en az 3-4 maç izlemek lazım.
    stoper için geçen yıl yapılan hamleler vardır. koray günter gibi ve telles'in gelişinden sonra hakan balta gibi. hakan rotasyon oyuncusu olsa yeter.
    şedju ve dany gönderilip yanlarına taş gibi stoper alınırsa geri hattımız lig için yeterli hale gelecektir. tek sıkıntı sağ bek olacak ancak onda da "sağ bek almayacağız" gibi bir açıklama duymadık. yabancı veya yerli biri alınacaktır buraya.
    orta sahamız selçuk-melo'nun performasına göre şekillenecektir. yani selçuk hafta hafta yerini umut'a, yekta'ya veya furkan'a bırakabilir dinlenmesi açısından. o yüzden orta sahaya çok büyük paralar harcanacağını sanmıyorum.
    kanatlara zaten değinmiştik. an itibariyle amrabat fazlalık gibi duruyor.
    forvetlerde ise zafiyetimiz var. sanıyorum hocanın kafasında tek forvetli bir oyun anlayışı olacak. o yüzden burak'ı yedekleyebilecek yeri geldiğinde 11 çıkıp sırıtmayacak biri gerekiyor ve bunun araştırmaları da yapılıyordur. umut bulut zaten bursaspor yolcusu gibi. o yüzden forvete takviye gelecektir.
    he gidip yüksek profilli biri gelirse prandelli burak'ı ve yeni gelen oyuncuyu dönüşümlü oynatmayı bilecektir. sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. burak yedek kaldığında trip değil antreman yapıyor ve formayı kapıyor. böyle bir oyuncunun burak'a yarayacağını düşünüyorum.

    görüldüğü gibi eksiklerimiz var ve yavaş yavaş gideriyoruz bunları. hurraa transfer yapalım kafasıyla takımımıza bir çok çöp oyuncu doldu. ince eleyip sık dokumakta fayda var. gerekli hamleler yapılacaktır.

    sinan bolat'a gelince yıllık 1.3 milyon avro değil 1 milyon avro alacak. 300 bin avro'su bir nevi kiralama bedeli. yedek kaleci olarak yeterli mi bilemiyorum çok izlemedim kendisini. ancak eray'dan daha çok güven vereceği kesin. hele ki geçen yıl yarım sezon 500 bin avro alan oyuncu için yıllık maaşı iyi. ilk anda bana da saçma gelmişti ama sonraki açıklama beni ikna etti.

    son olarak maaşlar çok tartışma konusu oluyor. önümüzde zorlu bir yarış var ve oyuncu motive etmemiz gerekiyor. bunu da parayla yapıyor yönetim. var ki veriyoruz cimriliğin alemi yok sonuçta. öyle ahlar vahlar edilecek gibi bir durum görmüyorum ortada. eray'ın aldığı para hala saçma ama endüstriyel futbol böyle bir şey işte. çaresi pek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın