• 224
    bence en azından 3 transfer daha yapmamız gereken dönem.

    stoper: chedjou-semih-koray'la şampiyonlar ligi ve 4. yıldız hedefi birlikte gitmez. semih ve koray'ın lig için yeterli olduğuna inanıyorum ama büyük maçlarda sanki bir tane şöyle ''taş gibi'' denilen cinsten bir stoper lazım bence. chedjou güven müven vermiyor.

    bek: bence iki bölgede de sıkıntımız var. telles tamam da hakan balta sol bekte ciddi yetersiz, başka alternatif de yok. emre can üst seviyede oynayabilir mi onu da bilmiyoruz, gönderileceği de söyleniyor zaten. sağ bekte veysel dışında alternatif yok belki hamit. ilerleyen yaşı ve sakatlıktan çıkan performansıyla hamit o bölgeyi ne kadar kaldırabilir orası da meçhul. koca sene veysel-hamit'le geçmez sabri işi tam bitmişken el mahkum geri çağırılabilir gibi geliyor.

    forvet: burak-umut'la koca sene geçmeyeceği çok net. berk ismail? ne seviyede olduğuna dair net bir fikir yok ortada. bu üç arkadaşla maratona çıkılmaz bence. burak'ın bile kalitesi tartışılırken burak sakatlansa 1 ay-2 ay o dönemi umut ve berk'le mi götüreceğiz? çok fazla soru var çok. cenk tosun'u bonservisi yokken almak çok mantıklı olurmuş bugun bakınca. teknik ekip ne düşünüyor bilmiyorum ama ortada kaliteli türk forvet çok da kalmadığına göre yabancı bir golcü şart gibi sanki. ya da mevlüt'ü getirecekler. bakalım nolacak bu işin sonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın