• 1439
    bu maçla ilgili en büyük sorun rakibin 10 kişi kalmış olması aslında. 10 kişi fb'ye isabetli şut bile atamadık lafı can acıtıyor doğal olarak. farklı galibiyet beklediğimiz maçta bu maçtaki oyunla berabere kalsaydık yine buruk olacaktı içimiz. ki şanssız bir golle yenildik bu daha çok üzdü. takım taraftara bir galibiyet hediye etmeliydi. ve kendilerini ispatlamalıydı.

    ancak deniyor ki 10 kişi kalmış rakibe diş geçiremedik. tam tersine 10 kişi kalmaları bizim zararımıza oldu. maç başladığında fb önde yoğun baskıyla ve sertlikle başladı. hakemin de desteğiyle bizi bağladılar. ancak bunu doksan dakika yapamazlardı. ki biz hakimiyeti yavaş yavaş elimize almak üzereydik. fb'nin baskısı zayıflamaya başlamıştı. djiku'nun ikinci sarısı gibi pozisyonları bol bol bulacaktık. çünkü rakip sahaya yayılıyordu 11'e 11 iken. ve istediğimiz alanları bulacaktık. ama ne zaman 10 kişi kaldılar o zaman kendi sahalarındaki alanı kapatmayı düşündüler. ilk maçtaki gibi. ve maalesef biz böyle takımları geçmekte zorlanıyoruz. ne biz kaleye isabet ettirebildik ne de onlar. derken 70. dakikada yine dışarı çıkan, isabetsiz bir vuruşu bu sefer içeri atan biz olduk ve golü biz yedik.

    ikinci sarı kart pozisyonunda herkes ayağa basmaya odaklandı ama orada sonradan ortaya çıkan yakınlaşmış bir açıda djiku'nun kaval kemiğinin altı ile torreira'nın kaval kemiğinin altı temas ediyor. ve torreira düşüyor. sarı kartın sebebi ise potansiyel tehlikeli atağı kestiği gerekçesiyle verildi. ki djiku'nun ilk sarı kartının kırmızıya yakın bir kart olması gerektiğini de unutmayalım. lafım ona hem hakemi hem bizi yendiklerini söylüyorlar bu pozisyonlara odaklanıp. ama maçın geneline bakıldığında hakem epey fb lehine kararlar verdi. bize yapılan net faullerde bile bizim yaptığımızı dedi. yediğimiz golde de muslera'ya çağlar'ın yaptığı bir temas var. kaleciler kendi alanlarında dokunulmazdır. muslera üzerine gelen topa gitmek için ekstra adım atmak zorunda kaldı fbli oyuncu yüzünden.

    bizim oyuncular istekli olsaydı yine de yenerdik. bizi fb'den daha çok zorlayan anadolu takımları oldu. fb takımı benim gözümde hala ufak takım. diğerlerinden biraz daha kaliteli oyunculara sahip olan bir anadolu takımı. o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın