resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2739
    geldiğinde sneijder benzeri bir heyecan vardı taraftarda. çünkü bize gelmeden 2 sene önce şampiyonlar ligi'nde fener'e karşı seyretmiştik kendisini. içinden geçmişti sarı lacivertlilerin. milan'a karşı da çok iyi performansı vardı.

    bize gelir gelmez rize'ye bir gol attı, biz ne almışız böyle dedirtti. daha sonra sakatlıklar yüzünden doğru düzgün top oynayamadı. ligin ikinci yarısı yok gibi bir şeydi. oynadığı tek tük maçlardan biri de o meşhur gençlerbirliği maçıydı. çamurların içinde çıktı vurdu maçı aldı. ilk sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

    sonraki sezonun ilk yarısı ise efsane bir performans verdi. 7 gol, 13 asist. sonra yine bir sakatlık yaşadı, sakatlıktan döndü kırmızı kart gördü derken yine ligin ikinci devresi yatışa geçti.

    evet çok yetenekli bir oyuncuydu, brezilyalı olmanın hakkını veriyordu sahada. ancak bir o kadar da tembel ve disiplinsiz bir adamdı. o zamanlar sosyal medya yoktu, olsaydı içinden geçerlerdi lincoln'un. çünkü aşırı kaprisli, mental olarak sıkıntılı bir adamdı.

    her şeye rağmen keyif alarak oynadığı her maç taraftara da keyif verdi, izlemesi hoş bir futbolcuydu. pek kalmadı böyle adamlardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın