• 34900
    geçen yılki takım tavanı çok yüksek olmayan ama tabanı baya yüksek bir takımdı. biz o takımın ne oynayacağını çok iyi bilirdik. oyuncular ne yapacakları, ne yapmaları gerektiğini bilirdi. bu sezonki takımda ise durum tam tersi gibi. takımın anormal bir tavanı var ama tabanı çok düşük. şampiyonlar liginde takımın tavanından çok ciddi sekanslar gösterdik ama bu çok sınırlı kaldı. ligde ise takım neredeyse tamamen tabanıyla oynadı. ligdeki takımların da berbat olması nedeniyle zor bir şampiyonlar ligi serüvenine rağmen sadece 2 puan geride ilk yarıyı tamamladık.

    bu seneki takımın sorunlarını ise birçok kişi yazdı zaten. tekrara gerek yok. transferlerin gereken katkıyı verdiğini söylemek zor. en kötüsü ise geçen sezon yakaladığımız kadro istikrarını tamamen kaybetmiş olmamız. kadroda sürekli bir değişiklik var. kim oynayacak, hadi kim oynayacak geçtim onu kim nerede oynayacak belli değil. sürekli bir arayış içindeyiz. takımın hocası için de çok zor bir durum.

    yine de buraya kadar bence gayet iyi geldik. açıkçası süper kupa'yı ve türkiye kupasını alıp, avrupa'da yolumuza 1-2 tur daha devam etsek ligde 2. olmayı da dert etmem. ben 25 yaşında biri olarak çok fazla galatasaray şampiyonluğu gördüm. bu sene görmesem hiçbir şey kaybetmem. ama neden şampiyon olmak varken 2. olalım ki? devre arasında gerçekten nokta atışı 2-3 hamle yapabilirsek sonuna kadar gideceğimize inanıyorum. mücadele edemeyeceğimiz kimse yok. umarım gereken hamleleri yapabilir ve mücadeleye kaldığımız yerden devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın