• 2937
    hükümet olsun federasyon olsun merkez hakem kurulu olsun her kesimin takımımızın önünü kesmesi ülke futboluna ve ülkemize ihanet etmektir.

    sosyal medyada paralı gazeteciler ve troller devamlı algı yapıp galatasaray’ın şampiyon olamayacağını iddia ediyor. ya bir bildikleri var ya boş konuşuyorlar.

    ancak ciddiye alınması gereken tek birşey var! galatasaray ligin çok üstünde ve şampiyonlar ligi seviyesinde bir takım kurdu. bu takımın mekanikleri ve kadro planlaması yaz transfer döneminde devam edecektir. yıllardır kıralmayan 14 maçlık rekorun kırılması bile ciddiye alınması gereken bir durum. bu takımın önünü bilerek kesmek ülke futboluna ihanet etmek demektir.

    takım bu sene şampiyon olup inancı artar ve gerekli özveri ve takviyelerle iştahı kabartılmalıdır. aksi halde ülkemizin arka yüzünü gösterip bazı kurumlar önümüzü keserse futbolu tümden kaybederiz.

    ekonomik koşullar göz önünde bulundurulduğunda bile ülkeye dövizin girmesi ve galatasaray’ımızın başarısı yadsınamaz. lütfen tüm bu kıstasları değerlendirerek davransınlar. en iyi yapacakları şey hiçbir şey yapmamaktır. su akar yolunu bulur, bu takım zaten şampiyon olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın