• 92
    ispanya ligi henüz başlamadı. dolayısıyla real madrid'in santiago bernabeu'da taraftarına merhaba diyeceği maç bu maçtır. sezonun ilk maçı da bu hafta sonu gijon deplasmanı olduğu için taraftarlar bu maça ilgi gösterecektir. sonunda da varlığıyla ve kazanılacağı yer sebebiyle ilgimizi çeken bir kupa var. dolayısıyla güzel maç olacaktır.

    real madrid ile oynuyorsan o maçı oturur izlersin. fark olur mu olmaz mı bilmem de biz koskoca real madrid'e bir gol sıkıştırırız. ama biz bu negatif enerjiyle salı günü koskoca real madrid'e atacağımız gole, gollere sevinmediği söylenen burak yılmaz kadar bile sevinmeyiz benden söylemesi. ahanda iştiareye yattım, golü burak atacak. ofsayt mofsayt idare edeceksiniz artık.

    şahsen ben her devre birer bira açıp santiago bernabeu'da oynanan mücadeleyi izleyeceğim. sonuçta, dünya üzerinde orada maça bile çıkamamış binlerce takım var. isveç'in boden şehrinin bir kasabasında doğup yerel bölge takımı taraftarı olmak da vardı. o kadar uzağa da gitmeye gerek yok. şu şehrin diğer yakasındaki büyük takım bile tarihinde santiago bernabeu'nun yanından geçmemiştir. umuyorum bir gün bu rütbeye onlar da nail olurlar. son olarak bu cümleyi onların nasıl anlayacağını da yazıyorum. "nail kim?"

    edit: öyle iştiareye yattım deyip üstüne de biralı falan cümleler yazarsan senin yatacağın iştiare bu kadar olur derler adama. burak'a gol atacak yazdık. adamı ispanya'ya bile götürmediler. sonra, vay efendim bu hayatta ters giden şeyler var. var tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın