• 49
    orduspor 15. sırada, yani küme düşme hattının hemen üzerinde olmasına rağmen 23 gollü kasımpaşa'dan sonra 24 gol ile ligin en az gol yiyen 2. takımı durumunda. bizim kalemizde gördüğümüz gol sayısı 25 hani.

    buna ek olarak orduspor atmış olduğu 24 gol ile ligin en az gol atan 3. takımı. 23 gollü ve 17. sıradaki mersin idman yurdu ile 17 gollü sonuncu akhisar belediyespor bu istatistikte ilk üçteki diğer takımlar.

    yani defans dikkatli olduğu müddetçe kalemize akın akın gelen bir orduspor olmayacak ve maç boyunca iyi kapanıp daha çok kontradan veya duran toplardan gol arayacaklar diye ümit ediyorum, lakin hücumda bireysel yeteneklerimiz ön plana çıkacak ki ordu kalesini abluka altına alalım, gol atmakta sıkıntı çekmeyelim. elbette seyirciye de büyük iş düşüyor. çünkü hector cuper en iyi yaptığı işi orduspor'a fazlasıyla uyguladı ve takım savunması bu sene gerçekten çok çok iyi. eminim ki büyük bir maç olan buna da takımı iyi motive edecektir. haliyle rakibin gardını düşürecek her hamle çok önemli.

    yani özetle bizim defans adam gibi işini yaptığı, alan savunmasını elden bırakmadığı ve bireysel hataları minimuma indirgediği müddetçe istenilen skor biraz da wesley sneijder, burak yılmaz ve didier drogba'nın ayağına ve hücumdaki performansına bakacak.

    ilk devrede deplasmanda 2-0 yenildik kendilerine, acısı hala gitmedi... intikam demeyelim ama sağlam bir rövanş istiyorum kendi adıma. sağlam dediysek temiz bir galibiyet yani maksat bir problem çıkmadan 3 puan bizim olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın