• 204
    sahamızda son oynanan göztepe maçında en düşük bilet 55 tl idi. sezonun ikinci yarısında oynanacak 8 maç için en düşük kombine ücreti ise 500 tl olarak açıklanmış. basit bir hesapla 500’ü 8’e bölersek maç başı 62,5 tl oluyor? bu işte bir terslik yok mu?

    sadece beşiktaş derbisi var sahamızda. o maçın bilet fiyatı farkli oluyor zaten derbi olduğu için. beşiktaş maç biletine en düşük 100 tl desek, kalan 7 maç için 400 tl vermiş oluyoruz. bu da hemen hemen maç başına 57,5 tl yapmakta.

    kombinenin amacı biletlere topluca para verip maçları avantajlı fiyattan izlemek değilse nedir?

    kabul edilemez fiyatlar!!!
  • 206
    başıma bir şey gelmeyecekse diye başlamayacağım, çünkü başıma bir şey gelmesinden korksam yazar olmam.

    arkadaşlar, normal şartlar altında sezon başındaki fiyatlar çok ucuzdu. 5 senedir kombine alan birisi olarak açık yazayım, olması gerekenin yarısı kadardı... yönetim ezik olduğu için taraftar çekebilmek adına bunu yaptı. biz aysal döneminde sağlam fiyatlar ödüyorduk kombine almak için. (evet şimdi ile o dönemin arasında avrupa maçları farkı var ama malum kulüp avrupa'ya gidemese de bir standardı var, hiç bozmuyor. galatasaray markadır unutmayalım. taraftarlık dersleri vermeyi biliyorsak para bayılmayı da bileceğiz) sezon başında çoğu arkadaşıma yalvardım, gelin dedim siz de alın. yönetim, indirimli yenileme hakkını kendimize ve 4 arkadaşımıza daha verdi. hem koltuk da değiştirebiliyorduk. bu bizim stadda bir ilkti. o dönem dursun'a söven, igor'a laf atan, n'diaye çok para, gomis'i tanımıyorum, takım tutmayabilir deyip almayanlar oldu. ben takım tutsa da tutmasa da kombinesiz yapamam. onlara da anlattım ama dinletemedim çoğuna. ben avrupa maçı izlemek için değil galatasaray var olduğu sürece desteklemek için oradayım.

    evet, şunun farkındayım. türkiye'deki enflasyon, gelir dağılımı, gayri safi milli hasıladan kişi başına düşen milli gelir vb. hepsinin farkındayım. ortalama maaşlar alan insanlara ağır geldiğinin de farkındayım. fakat maalesef piyasa bu. cenk tosun'un 25 m euro ettiği bir pazardan söz ediyoruz, maalesef...

    kombine satış fiyatını kalan maç sayısına bölüp ortalama hesaplayıp bilet daha ucuza gelir derseniz de hataya düşebilirsiniz, zira terim'in gelişi ve takımın olgunlaşması, şampiyonluk mücadelesi yolunda maç başı bilet fiyatları artabilir.

    sonuç olarak sezon başı ile mukayese ettiğinizde matematiğe sığmayan fakat bir mantığı olan yaklaşım.

    dursun'u, yönetimi kolluyor diye düşünmeden önce entry'lerimi süzmenizi tavsiye ederim. duruşumuz belli #yönetimistifa
  • 208
    öğrenci birisi olarak bana çok gelmiş fiyatlardır. burs falan almıyorum sağ olsun devletimiz çok zengin görmüş bizi, her ay ailemden para alıyorum ek bir gelirim falan yok. ucuz diyen yazarlara göre ucuz olabilir fiyatlar ama tribünlere bir bakın büyük kısmı öğrenci. millet maça gitmek için oradan buradan kısıyor, gişe altından bilet bulmaya çalışıyor.

    bilet fiyatları kesinlikle çok fazla. kıçı kırık ziraat maçlarında bile 40 liradan bilet satıyorlar. 35 bin kişinin anca geldiği lig maçlarında en ucuz bilet 55 lira civarlarında. malum havalar soğuk, stadyuma ulaşması ayrı dert, staddan çıkış ayrı dert, metroda pestil gibi olması ayrı dert. * şu kadar zor durum karşısında yine de takımını desteğe gelen taraftara bir de fahiş fiyata bilet satarsan bu kanımıza dokunur ama yine de galatasaray der susarız.

    senin stadyumun kadıköy'ün ya da beşiktaş'ın ortasında değil. allah'ın dağının başında, inşaatin içinde, etrafı çamur berbat bir yerde. kalan zaten 8-9 maç. biri bjk derbisi, birisi de haydi ziraat'te gelebilecek derbi. real madrid, barcelona falan mı gelecek? gelecek olan osmanlı, antalya, konya falan. allah cezasını versin bu yönetimin. lan 5 kuruş eksik kazanın da her maç elli bin kişiye oynansın. sezon başı 600 olan kombineyi yap şimdi 300-350 biz de alalım. neyse artık yapacak bir şey yok. ikinci yarı yine bilet dileneceğiz.
  • 209
    ülkedeki enflasyondan, döviz kurundan haberdar olmak gerekir. satışa çıkacak bilet sayısı azlığı da ayrı bir önemli nokta.

    kombinenin olayı sadece bileti ucuza alayım değil, stadyumda yerim garanti olsundur aynı zamanda. şampiyonluğa koşan bir takımın maçları için yer bulmak meseledir. bunun da bedeli yansıtılmıştır.

    biletler pahalı değil, alım gücümüz düşüktür.
  • 210
    2. yari sadece bjk degil, trabzon ve basaksehir maclarinin da oldugunu dusunursek, ustelik turkiye kupasinda da buyuk mac %90 oynayacagiz, gayet normal fiyattir. sezon basinda satilan fiyat asiri ucuzdu, simdiki pahali degil. sezon basinda 600 tlye alsaydiniz o zaman takiminiza guvenip. mac sayisina bolunce 25-30 tl falan yapiyordu o zaman. takim sadece iyi giderken su bolmeleri hesaplamalari yapmasaniz keske.
  • 211
    ülkedeki döviz kuru, enflasyon gibi durumlar taraftarın değil kulüp yönetimlerine çöreklenmiş olan burjuvazinin suçudur. taraftar neden suçu olmayan bir konudan dolayı bedel ödemek zorunda bırakılıyor?

    5,5 milyar sterlin'e satılan yayın ihalesinden sonra ingiliz taraftar grupları hep birlikte yürüyüş yapıp "bilet fiyatlarını indirin" diye kulüplere baskı yaptı. almanlar neredeyse her maç bilet fiyatlarını protesto ediyorlar. ama bizim çomar "kulüplere destek olun" kafasında. 1600 tl asgari ücret ödenen ülkede galatasaray'ı izlemek 500 tl, 1500 € asgari ücretli almanya'da bayern münchen'i izlemek 80 €! 1400 £ asgari ücret ödenen ingiltere'de chelsea kombinesi 285 £!

    kulüp oyuncu yetiştirip satmasın, asıl para üretmesi gereken yerlere değil benim cebime odaklansın, marka değerini yükseltmek için hiçbir şey yapmasın ama acısı benden çıksın. yok ya?
  • 212
    22 ocak 2018 kayserispor galatasaray maçı sonrası satışlarında hareketlenme bekliyorum.

    galatasaray'a gönül vermiş, dursun'un gitmesini beklemiş, marmara bölgesinde yaşayan taraftarlar için hele bir de fatih terim effect varken, 21. şampiyonluğa kenetlenmişken hamle bekliyorum. 10. kategoride hala 500 tl'ye kombine mevcut. iç sahada siyasetin takımı, tinerciler, trabzonspor, bursa maçları varken; haftaya cumartesi de en az 50.000 kişi beklerken bence gerekenin yapılması lazım. ayrıca "dursun bi gitsin, store, kombine gerekeni yapacağım" diyen taraftarlar... haydi pamuk eller cebe :) görev zamanı!
  • 215
    maç ayırt etmeksizin tribünde yer almaya çalışan biri olarak 500 tl'lik kombinelerin hala tükenmemiş olmasına çok şaşırdım. fatih terim gelmiş, takım liderliğe çıkmış, oyun olarak da fena değiliz. üstüne fenerbahçe hariç tüm zorlu maçlar içeride oynanacak. peynir ekmek gibi satılması gerekir. ayrıca bu kombineler sayesinde sene sonu şampiyonluk kutlamalarına gelmeyi de garanti altına alırsınız.
  • 216
    5 maçlık bir paket satışa çıkıyor.

    http://www.galatasaray.org/...-yerin-garanti/39116

    iç sahada geri kalan son 4 lig maçımız olan trabzonspor, beşiktaş, başakşehir, malatyaspor; ayrıca türkiye kupasında akhisarspor ile oynayacağımız yarı final rövanş maçını içeriyor.

    maçların ehemmiyetine, atmosfere, coşkuya baktığımız zaman gayet normal bir fiyatlama yapılmış. yönetimin stadyumu doldurma ve pazarlama tekniği açısından gayet yerinde bir hamle olarak görüyorum. bence sezon başında kombine almayan ama son düzlükte gelmek isteyen taraftarlar için iyi bir fırsat. zaten büyük ihtimalle bu paketin göreceği ilgiden sonra söz konusu maçlara bilet bulmak zor olacaktır ya da sadece çok pahalı koltuklar kalacaktır.

    düzenleme: passo.com.tr'ye girip bakayım dedim. kale arkaları tükenmiş. hızlı gidiyor.
  • 217
    bu sezon galatasaray'ı iç sahada izleyebileceğimiz sadece 5 maç kaldı ve bu 5 maç bir çok şeye gebe. şampiyonluk yolunda en önemli iki rakip beşiktaş ve başakşehir, bir intikam maçı olacak olan trabzonpor maçları var bu seri içerisinde. şampiyon olduğumuz taktirde bir çoğumuz ben de bu maçlarda tribündeydim demek isteyeceği maçlar olduğu kesin. çıkarılan 5 maçlık kombine hem fiyat olarak hem de tribünde yaşanacak heyecan açısında büyük fırsat. durumu olan, derbilerde bilet bulamamaktan yakınanlar sanırım kaçırmazlar bu fırsatı. buna ek olarak 33. haftada oynayacağımız malatyaspor maçı şampiyonluğu ilan edeceğimiz maç bile olabilir. derbilerin yanında bir de böylesine bir güzellik var. bulunmaz nimet bu 5 maçlık kombine, bence fırsatınız varken kaçırmayın.
  • 218
    sene başında bu kombineyi alanlar diğer taraftarlar tarafından linç yemişti. şöyle bir entry girmiştim o gün (bkz: #2190598)
    yıllardır tribünde takımı takip ederim. passolig çıktığında bir süre ara verdim sadece. senede 12-13 maça gidebilirim diyen insan için bile çok avantajlıdır kombine. sizlere önerim önümüzdeki sene başkan kim olursa olsun erkenden kombinenizi alın.
  • 223
    sahamızda sezonun son maçı olan 12 mayıs 2018 galatasaray yeni malatyaspor maçında açıklanan biletli seyirci sayısı 45 bindir.

    yani bu karta sahip olan en az 5 bin dolayındaki taraftar maça gitmemiştir. şampiyonluk yolunda sezonun son maçına bile gitmiyorsan bir daha bu kartı alma ey derbi taraftarı! binlerce kişi bilet bilet diye kıvranırken sen kartın olmasına rağmen maça gitmiyorsun.

    yeni sezonda artık referans ile kombine satılmalı. talep çok olacağı için bu şekil bir kıstas getirilebilir. geçtiğimiz sezon sadece derbiler için kombine alıp diğer maçlara gitmeyen taraftarlara kombine kart verilmesin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın