• 208
    öğrenci birisi olarak bana çok gelmiş fiyatlardır. burs falan almıyorum sağ olsun devletimiz çok zengin görmüş bizi, her ay ailemden para alıyorum ek bir gelirim falan yok. ucuz diyen yazarlara göre ucuz olabilir fiyatlar ama tribünlere bir bakın büyük kısmı öğrenci. millet maça gitmek için oradan buradan kısıyor, gişe altından bilet bulmaya çalışıyor.

    bilet fiyatları kesinlikle çok fazla. kıçı kırık ziraat maçlarında bile 40 liradan bilet satıyorlar. 35 bin kişinin anca geldiği lig maçlarında en ucuz bilet 55 lira civarlarında. malum havalar soğuk, stadyuma ulaşması ayrı dert, staddan çıkış ayrı dert, metroda pestil gibi olması ayrı dert. * şu kadar zor durum karşısında yine de takımını desteğe gelen taraftara bir de fahiş fiyata bilet satarsan bu kanımıza dokunur ama yine de galatasaray der susarız.

    senin stadyumun kadıköy'ün ya da beşiktaş'ın ortasında değil. allah'ın dağının başında, inşaatin içinde, etrafı çamur berbat bir yerde. kalan zaten 8-9 maç. biri bjk derbisi, birisi de haydi ziraat'te gelebilecek derbi. real madrid, barcelona falan mı gelecek? gelecek olan osmanlı, antalya, konya falan. allah cezasını versin bu yönetimin. lan 5 kuruş eksik kazanın da her maç elli bin kişiye oynansın. sezon başı 600 olan kombineyi yap şimdi 300-350 biz de alalım. neyse artık yapacak bir şey yok. ikinci yarı yine bilet dileneceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın