• 89
    almama kararı alanlara saygım var, kendilerince bir tepki gösteriyorlar ama "almayın" diye çağrıda bulunmanın spor kültüründe hiçbir yeri yok. türkiye'de spor kültürü diye bir şey zaten yok da kırıntısını da bu şekilde yok edemezsiniz.

    burada öve öve bitirilemeyen südtribüne, kop, curva sud * gibi dünyanın önde gelen tribün gruplarının ve gruplara üye olmayan münferit taraftarların hiçbirisi kulüpleri kötü yönetiliyor, takım kötü gidiyor, biletler pahalı diye maça gitmemezlik, kombine almamazlık yapmıyor. adamlar er meydanın tribün olduğunu bilip, bir şey olduğunda her türlü tepkilerini gerek tezahüratları gerek pankartlarıyla gösteriyor. bunların sonucunda istediklerini de alıyorlar, aldılar.

    bugün, stadı boş bırakmak dursun özbek ve şürekasına meydanı boş bırakmaktan başka bir şey değildir. galatasaray taraftarının gücünü sosyal medyada olduğu kadar tribünlerde de göstermesi lazım. birlik olması lazım. ultraslan zibidilerine rağmen bu kulüp bizim mesajını verip bu herifleri bu kulüpten sepetlemesi lazım. bu taraftara bu yakışır.
  • 75
    denedim ama dayanamadım. kendime biçtiğim rol,vazifem bu. şimdiye kadar asla yönetim, teknik direktör ya da 1-2 büyük transferi izlemek için kombine ya da bilet almadım. tribüne gitmek başarılı dönemlerde aklıma gelen hafta sonu organizasyonu olmadı hiç. lise'de yurttan kaçıp yeni açığa gittiğimde de, üniversitede sakarya'dan sınav sonrası izmit'e şampiyonluk maçına kaçışımda da hep hayalimdi hayatımı düzene sokar sokmaz kombinemi almak. 2011'den beri yeniliyorum. şimdi 35 yaşındayım ve 67 yaşındaki babam ve 5 yaşındaki oğlumla orada olmak, hayatımın anlamı olan renkleri evladıma aşılamak... daha ne olsun.

    herkese saygım sonsuz.

    ben,babam,amcam ve yeğen yine oradayız. artık oğlum da katılır aramıza.

    edit:imla
  • 130
    ya şu alın almayın mevzuları kadar gereksiz bir mevzu yoktur heralde. galatasaray'ı ali sami yen'de takip etmek isteyen birine yönetim üzerinden kombine muhabbeti yapmak büyük saçmalık. afedersin adam sokmuş dursun özbek'in yağlı suratına, sneijder'in oynayıp oynamamasına. adam maçtan önce arkadaşlarıyla buluşup gülüp eğleniyor, bir şeyler içiyor, haftanın yorgunluğunu ve stresini maç öncesi atıyor. belki galatasaray olmasa buluşmayacak olan adamlar 2 haftada bir düzenli olarak takılıyor. stadyum merdivenlerden çıkıp çimleri gördüğü an kuş gibi olan adamlar lan bunlar. çok fazla kurgulamayın, sonra kafanızda ur çıkar. yönetim protesto edilecekse de stadyumda edilir.
  • 177
    doğu 413 bloktan iki adet edindiğim karttır.

    dün maçı staddan izledim, maç başlamadan önce eşim ile görüntülü görüşme gerçekleştirdik. o sırada oğlum benim maçta olduğumu anlamış ve evde olan herkese maç bitene kadar televizyonu göstererek benim babam burada, benim babam maça gitti demiş durmuş.

    bana babadan kalan bu sevdayı, bende oğluma aşılayacağım inşallah. ve o aşının tutacağı senede bu sene olacak.
  • 90
    sevdiğin takımı zor gününde ayağa kaldırmak için transfer,yönetim,futbolcu,ultraslan vs. sebeplerine takılmadan mevzunun içinde yani tribünde olunması gerektiğini düşünüyorum.

    yapacakları transfere göre kombine alınacaksa hiç alınmasın daha iyi. bunu faal olarak 14 senesini galatasaray tribününde geçirmiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum.

    son olarak eğer tekrardan ayağa kalkacaksak bu boş tribünlerle olmaz.
  • 92
    21 yaşındayım. belki sözlüğün en küçük üyesi olabilirim, belki bazı şeyleri kavrayamamışımdır. beni mazur görün fakat bence bir çok yazar abim yanlış düşünüyor. mevzu yasin'i, semih'i selçuk'u izlemek değil. taraftar futbolcu için değil arma için statta bulunmalı bence. futbolcular gidici galatasaray bakidir. unutmayalım ki galatasaray bir his takımıdır. bence taraftar; yönetim, futbolcu ve transferlerden bağımsız olarak iyi günde, kötü günde her daim takımını desteklemelidir. imkanım olsa hiç düşünmeden alırım.
  • 136
    kombine almayana da saygı duyuyorum; alana da saygı duyuyorum.
    kimse kimseyi, bu kararından dolayı eleştiremez, en ufak bir laf edemez.
    eden olursa, sana mı kaldı lan dürrük cevabını alır.
    he amk he, kombine alan adam selçuk semih için alıyor.
    sneijder gitsin mahmut tekdemir gelsin diye alıyor.
    adam maç izlemeden yapamıyor, nolursa olsun o sarı kırmızıdan ayrı kalamıyor olamaz mı?
    ulan belki; 30 yaşında adamım, stada girdiğim anda o yeşil çimi gördüğümde içim bambaşka oluyor kalbim küt küt atıyor, real madrid maçı için de, rize maçı için de; belki adam her maç bunu yaşıyor.
    belki yıllardır istanbul dışında yaşadı, ilk kez imkan buldu, kombine alıyor. belki fiyat uygun diye ilk kez bu şans erişti ve ağzı kulaklarında.
    sanane arkadaş, `sanane?`
    bırakın bu işleri, klavyeden laf atmakla olmuyor bu iş.

    sizin hesabınıza göre ben dursun'u destekliyorum, selçuk'u semih'i seviyorum dimi? sneijder gitsin diye kombine yeniledim dimi? bu kadar sığ düşünüyorsanız, sizin için üzülürüm.

    ben rte'yi, bu hükümeti sevmiyorum. o zaman bu ülkeyi terk edeyim. belediye'ye para kazandırmiyim toplu taşıma kullanmiyim, vergi vermiyim, ne bileyim vatandaşlık görevimi yapmıyim.
    askerlik de boşuna yaptım o zaman bu ülke için.
    aynı hesap;
    böyle uzar gider.

    biraz saygı, sallarken de biraz izan.
    olmaz mı?
    o zaman sanane la dürrük benim, onun, öbürünün kombinesinden. sana mı düştü tasası?
  • 166
    seçimlerde tepki olsun diye sandığa gitmeyelim. yönetim kötü kombine almayalım. medya şöyle böyle televizyon izlemeyelim. şuraya gitmeyelim, bunu içmeyelim, onu kullanmayalım. evimizde usluca oturup her şeyin yoluna girmesini bekleyelim.

    ben şahsen statta yönetimi istifaye davet edip, top selçuk'un ayağına geldiğinde ıslık çalan tayfadan olmak istiyorum. twitter'da çok protesto ettik hiç aynı tadı vermedi. *
  • 134
    hayatında doğru dürüst galatasaray maçına gitmemiş, tribünler boşken canı yanmamış adamların alanlara laf söylediği karttır. arkadaşım ben geçen sene almadım kombine tribünleri boş görünce inan canım yanıyordu. almasak dursun özbek gidecek öyle mi ? güldürmeyin beni. zaten iyi yönetilmiyoruz tribünleri de boş bırakalım geçen seneki gibi iyice dibe vuralım. sneijder ya da belhanda için değil galatasaray için gidiyorum ben maçlara.
    her neyse doğu 415'deyim arkadaşlar inşallah sezon hayırlı geçer bizim için.
  • 162
    topçu için kombine alanlar denilmiş. sizden bişey olmaz abicim. galatasaray futbol takımı kombinesi bunlar değil mi? ne takımıymış? futbol takımı. futbol takımında kimler oynar? futbolcular. kombineyi ne için almış oluyorsun o zaman? efendim? futbolcuları izlemek için. yoksa sen sevinmek için sevmedikçi bir tinerci truva mısın? o zaman doğru mantık bravo!

    derhal iptal edilmesi gereken kombineler.
  • 76
    (bkz: #2178501)

    ben daha önceden yukarıdaki entrymde düşüncemi belirtmiştim. ancak dayanamadım tekrar yazayım. insanların kombine almamasının altında galatasaray'ın peşini bırakmak, iyi gün taraftarı vs gibi durumlar aramaya gerek yok.

    şahsi görüşüm alan da almayan da birbirine saygı duymalı.

    konuyu dağıtmadan bir parantez açmak istiyorum,

    işler kötü gidiyor vs dersek, bu taraftar 2000 senesindeki efsane zamanında ali sami yen'i doldurmuyordu, o efsane kadro çoğu zaman boş stada oynuyordu, özellikle 4 sene şampiyonluğun üzerinden 1 sezon geçmişken (2000-2001 sezonu), hatta sezona avrupa süper kupası ile başlamamıza, şampiyonlar ligi'nde 2 grup çıkıp, real madrid'e elenmemize rağmen, sezon sonundaki 13 mayıs 2001 galatasaray ankaragücü maçı nı kaybedip şampiyonluğu fener'e verdiğimiz maçın sonunda koltuklar kırılıp sahaya atılmıştı, sami yen tribünleri resmen enkaza dönmüştü. aslında yapmamız gereken o takımı çağırıp bağrımıza basmaktı.

    velhasıl kelam, işler kötü giderken taraftarın tepki göstermesi çok normal ama iyi gittiği günleri de gördük. bizim taraftarın bir ortası yok.

    yeni sezon, yeni kombine bütün galatasaraylılara hayırlı uğurlu olsun.
  • 95
    on edit: tanimlama eksigi.

    ilk satisa cikistan %10+%10 indirimli olan, alacaklarin gayet karli bir alim yapabilecegi kart.

    stada gitmek bir kulturdur. ayni her hafta sonu piknige, sinemaya, tiyatroya giden ailelerin yaptigi gibi. e adam basaksehir'in macina mi gitsin, aliskanlik olmus, kultur olmus, deşarj oluyor, belki ailesiyle ani biriktiriyor, belki de beyaz yakali sabah 9 aksam 6 olmak uzere gunde 3 saat de yolda geciyor, toplamda 12 saati çop oluyor ailesiyle bir seyler paylasamiyor. yani gitmeyin almayin, bilmem ne demek yanlis.

    ha nasil olur, kombinesini alir, ama forma almaz, urun almaz tepkisini oyle gosterir. sen her sabah kalktiginda su icen adama sular kirli diye su icmeyi birak dersen adam da sana kufreder. bu da oyle bir sey.
  • 9
    yıllarca bunun hayalini kurdum. istabul'a ilk taşındığımda kombine alacağım diyordum. hatta son senelerde hem futbol hem basketbol için kombine almak istiyordum.

    8 ay önce istanbul'a taşındım. ve sağ olsun dursun aydın özbek yüzünden bütün hevesim kursağımda kaldı. sizi bilmem ama ben galatasaray'ı daha fazla sömürmek için koltuğa yapışanların, benim de paramı çarçur etmelerine izin vermek istemiyorum.

    zaten bu gibi durumlarda taraftar birleşip ortak bir tepki göstermedikçe tepemize çıkmaya devam ederler. bizleri sadece dış kapının mandalı "fan"lar olarak görmeye devam ederler.

    neydi o? "galasaray halkındır liseci elitlerin değil" mi?
  • 81
    vay amk ya, kombine almakta ihanet olmuş, bakalım daha neler görecez, yakında galatasarayı tutmakta ihanet olacak herhalde, dursun varken galatasaray mı tutulura gidecek bu iş. lan olm siz delirdiniz mi? galatasarayı stadyumda izlemek için anamı babamı bırakıp istanbula taşındım lan ben. ukalalığınıza sokayım. sabrinin maaşı ödeniyormuş, sneijderinkini mikail gökten mi indiriyor, musleranın maaş lotodan mı çıkıyor. saçmalamanın da ayarı olsun lan. benim içime sinmiyor ben almıyorum de eyvallah ama alana dil uzatmakta neyin nesi. yarın bu takım şahlanınca gelirsiniz çünkü siz galatasaray iyiyken varsınız. ünal aysal borçlandırırken de salihi hayroviçi alırken de olduğunuz gibi. bütün futbolcuları fenerden de alsa, riva florya üstüne stadı da satsa gücüm yettikçe o kombineyi alıyorum. herkes haddini bilsin. galatasaraya destek verene hain demek, ihanetle suçlamak kimsenin haddine değil.
  • 187
    ali naci küçük'ün haberine göre satılan kombine sayısı 38 bine ulaşmış. 40 binde satış durdurulacakmış.

    passo'dan kontrol ettim, 10.blokta hala alınabilecek koltuklar var. fiyatı da 600 lira. hala uygun fiyatta. evimizde kalan lig maçı sayısı 15. tribün için satışa çıktığında biletler 40 lira oluyor. 40*15=600 eder. tabi bunun derbileri de var. bilet sıkıntısı yaşamamak isteyen ve parası olan varsa kaçırmasın.
  • 212
    22 ocak 2018 kayserispor galatasaray maçı sonrası satışlarında hareketlenme bekliyorum.

    galatasaray'a gönül vermiş, dursun'un gitmesini beklemiş, marmara bölgesinde yaşayan taraftarlar için hele bir de fatih terim effect varken, 21. şampiyonluğa kenetlenmişken hamle bekliyorum. 10. kategoride hala 500 tl'ye kombine mevcut. iç sahada siyasetin takımı, tinerciler, trabzonspor, bursa maçları varken; haftaya cumartesi de en az 50.000 kişi beklerken bence gerekenin yapılması lazım. ayrıca "dursun bi gitsin, store, kombine gerekeni yapacağım" diyen taraftarlar... haydi pamuk eller cebe :) görev zamanı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın