• 6
    11 sezon üst üste kombine alıyorum. gerets, terim, feldkamp, rijkaard, mancini, prandelli, bülent ünder falan bir çok teknik direktör değişti kulübede. bir çok başkan değişti şeref tribününde. ben hep oradaydım. mecidiyeköy'ün ve seyrantepe'nin bir çok sokağı en mutlu, en gururlu, en hüzünlü hissettiğim bir çok anıma şahittir. bir arkadaş grubumuz var. çoğumuz evlendik. iki haftada bir en eksiksiz görüştüğümüz etkinlik galatasaray maçları. televizyonda maç izlemeyi seven insanlarda vardır ama ben o stada gitmediğimde hep kendimi eksik hissediyorum. içinde bulunduğumuz durumdan bizde memnun değiliz. keşke defolup gitseler. geçen sezon başından bu yana tek bir ürün bile almadım. almayacağım da. ancak kombine almayacağım dersem yalan söylemiş olurum. bir şekilde gidip alacağım. 2016-2017 sezonunda çok kararlıydık, almayacağız dedik ama dayanamadık ve yine aldık. kimseyi kandırmaya gerek yok. ben alacağım. forma almayacağım, bıraktığım dergi aboneliğini yenilemeyeceğim, tepkimi göstereceğim ama bir sezon kombinesiz nasıl olur hiç bilmiyorum. kusura bakmayın.
  • 72
    alan arkadaşlara maalesef saygı duymamama neden olan karttır. 1 sezon bile dayanamıyorsak sabırsızız demektir. bu adamın ki o adam dursun özbek oluyor, televizyonlarda atıp atıp tutmasına, ya taraftar bana destek oluyor tadındaki açıklamalarına nesne oluyorlar. o sebeple başımıza gelen herşeyi biz zaten hakediyoruz.

    ayrıca 2 senedir yaşadıklarımız göz önüne alındığında stattaki arkadaşların dursun özbek istifa temalı sloganlar atması da iki yüzlülüktür. galatasaray bizim evet ama şuan dursun özbek'in kirası altında. bunu bile bile de bu adama para kazandıranlara ben bir galatasaray taraftarı olarak saygı duymuyorum. elbette hepimiz galatasaray'ı seviyor ve iyi olmasını istiyoruz ancak o statta bulunanların benim bakış açıma göre galatasaray'a bir yararı yok. dursun'a ve müthiş yönetimine onay mesajı temelinde orada bulunmak. ultrabeyler ile omuz omuza girecekler temelinde.

    son olarak, kombine almayan, dursun özbek galatasaray'ına para kazandırmayan, gerçek anlamda '#öncearma' diyen tüm arma aşıklarına ise sonsuz sevgi ve saygılar. biz bu yönetimi tam anlamıyla veto ettik diyebileceğiz.

    içi kombine almak ile yanıp tutuşan arkadaşlara ise önerim gayet basit. kenara paranızı koyun. forma olur, kombine olur neyse artık. ben bunu yaptım, kenarda tamamiyle buna ayırdığım bir para mevcut. hayırlısı ile mayıs 2018'in ardından o parayı gönül rahatlığı ile galatasaray kasasına kazandıracağım. 1 lira 1000 lira neyse ne. ekonomi, para herşey. tek yapılması gereken sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın