• 29
    dursun gidene kadar almayacağım karttır. 2011 yılından 2016 yılına kadar kombine sahibi birisi olarak söylüyorum bunu. dursun'u görmeyip 4. yıldıza kanarak cebimden aldı parayı dursun ve hanedanlığı. lütfen burayı okuyan birileri varsa kendilerine hakim olsunlar.

    klavyede yazmak kolay diyorsunuz belki okurken ama ben istemez miyim maçlara gitmeyi. kafalar sürekli maçta falan. verdiğimiz paralarda dursun'a gitmiyor, galatasaray'a gidiyor. bu konuda da haklısınız. ama sorun şu ki dursun o paralara güvenerek hamleler yapıyor. yaptığı hamleler başarısızlıklarla, komisyonlarla dolu ve bu olaylar bizi 2-3 sene etkiliyor. 1 lira bile olsa almayalım biletleri.

    ultrasucukçuları doldursun tribünleri. 1 sene de maçlara gitmeyiverelim. zaten son dönemi. belki biz taraftarlar olarak organize olamıyoruz. bu konuda suçluyum bende. bir olup istifa diye bağıramıyoruz. ama işte dursun'u en acıtacak yerden vurabiliriz. bakalım o zaman ya taraftar beni destekliyor, yok maç bittikten sonra istifa desinler falan diyebilecek mi.

    galatasaray sevdalılarının 1 sene böğrüne taş basıp almaması gereken karttır. dursun sonrası yine cehenneme çeviririz mabedi.
  • 30
    fiyatlar çok ucuz fakat dursun aydın özbek* gidene kadar bir kuruş para harcamam. gerçi her şeyi sattılar yok pahasına. ortada kulüp diye bir şey kalmadı. bir kişi kombine almış almamış çok bir şey fark etmeyecek. yerine gelecek adamların işi gerçekten çok zor. kesinlikle bu sene galatasaray adına çorap bile almayacağım. bu adamlar ne kadar erken defolup giderse o kadar iyi.
  • 215
    maç ayırt etmeksizin tribünde yer almaya çalışan biri olarak 500 tl'lik kombinelerin hala tükenmemiş olmasına çok şaşırdım. fatih terim gelmiş, takım liderliğe çıkmış, oyun olarak da fena değiliz. üstüne fenerbahçe hariç tüm zorlu maçlar içeride oynanacak. peynir ekmek gibi satılması gerekir. ayrıca bu kombineler sayesinde sene sonu şampiyonluk kutlamalarına gelmeyi de garanti altına alırsınız.
  • 206
    başıma bir şey gelmeyecekse diye başlamayacağım, çünkü başıma bir şey gelmesinden korksam yazar olmam.

    arkadaşlar, normal şartlar altında sezon başındaki fiyatlar çok ucuzdu. 5 senedir kombine alan birisi olarak açık yazayım, olması gerekenin yarısı kadardı... yönetim ezik olduğu için taraftar çekebilmek adına bunu yaptı. biz aysal döneminde sağlam fiyatlar ödüyorduk kombine almak için. (evet şimdi ile o dönemin arasında avrupa maçları farkı var ama malum kulüp avrupa'ya gidemese de bir standardı var, hiç bozmuyor. galatasaray markadır unutmayalım. taraftarlık dersleri vermeyi biliyorsak para bayılmayı da bileceğiz) sezon başında çoğu arkadaşıma yalvardım, gelin dedim siz de alın. yönetim, indirimli yenileme hakkını kendimize ve 4 arkadaşımıza daha verdi. hem koltuk da değiştirebiliyorduk. bu bizim stadda bir ilkti. o dönem dursun'a söven, igor'a laf atan, n'diaye çok para, gomis'i tanımıyorum, takım tutmayabilir deyip almayanlar oldu. ben takım tutsa da tutmasa da kombinesiz yapamam. onlara da anlattım ama dinletemedim çoğuna. ben avrupa maçı izlemek için değil galatasaray var olduğu sürece desteklemek için oradayım.

    evet, şunun farkındayım. türkiye'deki enflasyon, gelir dağılımı, gayri safi milli hasıladan kişi başına düşen milli gelir vb. hepsinin farkındayım. ortalama maaşlar alan insanlara ağır geldiğinin de farkındayım. fakat maalesef piyasa bu. cenk tosun'un 25 m euro ettiği bir pazardan söz ediyoruz, maalesef...

    kombine satış fiyatını kalan maç sayısına bölüp ortalama hesaplayıp bilet daha ucuza gelir derseniz de hataya düşebilirsiniz, zira terim'in gelişi ve takımın olgunlaşması, şampiyonluk mücadelesi yolunda maç başı bilet fiyatları artabilir.

    sonuç olarak sezon başı ile mukayese ettiğinizde matematiğe sığmayan fakat bir mantığı olan yaklaşım.

    dursun'u, yönetimi kolluyor diye düşünmeden önce entry'lerimi süzmenizi tavsiye ederim. duruşumuz belli #yönetimistifa
  • 122
    almayım diyorum almayım diyorum, bu dursuna yönetimine faydam olmasın diyorum hatta almaya düşünenlere alanlara burda denmeyen de kalmıyor ama dayanamayıp alıcam sanırım. geçen isimler özellikle mario lemina ve maicon roque beni çok heyecanlandırdı çünkü takımımızın en hassas karnı orta saha ve defansımızdaki kırıglanlık ve pasiflik. bu iki isim alınırsa yanlarına bir stoper bir adam yiyen orta saha daha istiyorum. olmasa da beni heyecanlandırmaya yettiler. umarım bir stoper ve bir orta saha daha alırlar. selçuk tolga ikilisini ve ahmet koray günter ikilisini ziraat türkiye kupası maçlarında izlemeye başlarız. bu saydıklarım olursa kombine almaya ataşehirden yürüyerek giderim amk. he bütün bunları geç galatasaray'ı çok özledim. galatasaray ile heyecanlanmayı heves etmeyi hayal kurmayı ümit etmeyi çok özledim. olimpiyat stadında oynadığımız sene kombine kart almış biri olarak özlediğimiz mücadele eden ve basan bir galatasaray kurulursa kombine tadından yenmez. umarım mahçup olmayız umarım eski heyecanlarımıza kaldığımız yerden devam ederiz.
  • 67
    en son juventus zaferinin olduğu sene kombine almıştım, üstünden çok zaman geçti ve gerçekten özledik.
    sezondan bir beklentim yok açıkçası, ama maça gitmeyi bırakmak istemiyorum, tekrar bir alışkanlığa dönüşsün istiyorum.
    biraz da bu sebeple 8 arkadaş aldığımız kombineler oldu.

    umarım keyifli bir sene olur diyerek alan herkese hayırlı olsun diyorum, almayanların nedenlerine ise sonsuz saygım var, boykot ederek galatasaray'da birşeylerin değiştirilebileceği kısmına katılmıyorum sadece.
  • 157
    bu ülkenin en büyük sorunu duygusallıktır. bir işin sonucu görmeden hamle yapıp sonra pişman olmaktır. gerektiği gibi tepki koyamamaktır. iki transfere, transferler bitmeden alındı kombineler. eleme maçı ve sneijder'in gönderilmesi sonucu yazılanlardan belli ki belli bir kısım pişman. geçmiş olsun.

    galatasaray'ı seviyorum deyip başında ki insanı görmeyip kombine almam. kontrolsüz sevgi ihanettir. sevda benimse bu olanlar ne? demek ki benim söz hakkım yok. benim sözümü dinlemeyen adama, sürekli yalan söyleyen lafından dönen mahlukata niye yardımcı olayım ki?

    elbet gidecekseniz. o gün kombine de alırız forma da ama siz gideceksiniz!
  • 68
    kombinemi yeniledim. dört arkadaşa da indirimli almasında yardımcı oldum. beşinci arkadaşıma da mesaj ile yazdım ama henüz dönmedi. yardımcı olabilecek olan yardımını esirgemesin tribünler dolsun.

    edit: hatta kombinemi sahaya daha yakın ve daha ortalayan bir yerden yeniledim. sistem buna müsaade ediyor. yenilecek arkadaşlar buna da dikkat etsin.
  • 70
    biraz ağır olabilir yazacaklarım. ama kusura bakmayın doldum, taştım.

    neyzen tevfik'e atfedilen şu sözler gerçekten doğru:

    --- alıntı ---

    türk milleti gariptir
    her lafı kaldırmaz
    ibne dersin kızar da
    sikersin aldırmaz

    --- alıntı ---

    bir de anonim olarak şu var:

    --- alıntı ---

    beleş mezar bulsan içine yatarsın

    --- alıntı ---

    sakın kombine alıp bir de gururla "ooog çatlayın patlayın, hem kendim aldım hem de çevreme aldırdım" diyenler galatasaray'ın kötü durumundan şikayet etmesinler. zira baş müsebbibi kendileri bu durumun. neymiş "ama indirim var"mış. galatasaray'ı da indiriyorlar, uyanın artık.

    şu "herkes kendince yardımcı oluyor" muhabbeti de bomboş kusura bakmayın. futbolcusuyla, teknik direktörüyle, menajeriyle, yöneticisiyle, dedesiyle, başkanıyla hatta sucukçu taraftarıyla kulüpteki herkes, af edersiniz, çıkarmış alnımıza alnımıza vuruyorlar. benim taraftarım hala "ama stat boş kalmasın" diyorsa bunun adına iyi niyet diyemiyorum, kusura bakmayın. bu adamların istediği bu. "nasıl olsa alacaklar" diyerek iplemiyorlar bile taraftarı. hatta insanların gözüne soka soka yapıyorlar bazı şeyleri.

    adamlar milli takımı bile karıştırdılar. hala daha mı göremiyorsunuz gerçeği? 30 bin kombine satılsa en az, ortalama 56 milyon tl yani 14 milyon € giriyor bu adamların cebine. vermeyin bu parayı. verince de ağlanmayın en azından.

    isterseniz gidin statta sabahtan akşama kadara bağırın "istifa" diye. en fazla "oh oh bir de bu kulağıma bağırsınlar, nasıl olsa başından paralarını aldık kerizlerin" söylemindeki "keriz" olursunuz. o da onların insafına bağlı.

    galatasaray'ı bu kadar seviyorsanız 3 kuruşluk maç zevkinizden ve "benim kombinem var yeaa" havanızdan fedakarlık edip kombine almayacak, store'dan alışveriş yapmayacak ve eğer varsa digitürk kullanmayacaksınız. 1 sene. galatasaray'ı kurtarmak için son senemiz. tüm bu gerçeklere rağmen hala daha bildiğinizi okuyacaksanız da bari "siz ne karışıyorsunuz ya, size ne be" diyerek gölge etmeyin.
  • 211
    ülkedeki döviz kuru, enflasyon gibi durumlar taraftarın değil kulüp yönetimlerine çöreklenmiş olan burjuvazinin suçudur. taraftar neden suçu olmayan bir konudan dolayı bedel ödemek zorunda bırakılıyor?

    5,5 milyar sterlin'e satılan yayın ihalesinden sonra ingiliz taraftar grupları hep birlikte yürüyüş yapıp "bilet fiyatlarını indirin" diye kulüplere baskı yaptı. almanlar neredeyse her maç bilet fiyatlarını protesto ediyorlar. ama bizim çomar "kulüplere destek olun" kafasında. 1600 tl asgari ücret ödenen ülkede galatasaray'ı izlemek 500 tl, 1500 € asgari ücretli almanya'da bayern münchen'i izlemek 80 €! 1400 £ asgari ücret ödenen ingiltere'de chelsea kombinesi 285 £!

    kulüp oyuncu yetiştirip satmasın, asıl para üretmesi gereken yerlere değil benim cebime odaklansın, marka değerini yükseltmek için hiçbir şey yapmasın ama acısı benden çıksın. yok ya?
  • 71
    2017-2018 sezonunda allahtan askerde olacağim. yoksa başima ağrilar girerdi alsam mi almasam mi kararsizliğindan. ekonomik olarak çok iyi rakamlar. aslina bakarsaniz her zaman olmasi gereken rakamlar ama işte biz anca böyle zamanlarda görebiliriz. ama gel gelelim dursun var işte başimizda.

    ben dursunun eline 5 lira para verip ekmek almaya bile yollamam. o yüzden kombine alip bu iş bilmeze maddi imkan sağlamak istemiyorum.

    kafamda resmen deli sorular olacakti. allahtan tsk var. siz kombinenizi ala durun vatan bize emanet. *
  • 216
    5 maçlık bir paket satışa çıkıyor.

    http://www.galatasaray.org/...-yerin-garanti/39116

    iç sahada geri kalan son 4 lig maçımız olan trabzonspor, beşiktaş, başakşehir, malatyaspor; ayrıca türkiye kupasında akhisarspor ile oynayacağımız yarı final rövanş maçını içeriyor.

    maçların ehemmiyetine, atmosfere, coşkuya baktığımız zaman gayet normal bir fiyatlama yapılmış. yönetimin stadyumu doldurma ve pazarlama tekniği açısından gayet yerinde bir hamle olarak görüyorum. bence sezon başında kombine almayan ama son düzlükte gelmek isteyen taraftarlar için iyi bir fırsat. zaten büyük ihtimalle bu paketin göreceği ilgiden sonra söz konusu maçlara bilet bulmak zor olacaktır ya da sadece çok pahalı koltuklar kalacaktır.

    düzenleme: passo.com.tr'ye girip bakayım dedim. kale arkaları tükenmiş. hızlı gidiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın