• 70
    biraz ağır olabilir yazacaklarım. ama kusura bakmayın doldum, taştım.

    neyzen tevfik'e atfedilen şu sözler gerçekten doğru:

    --- alıntı ---

    türk milleti gariptir
    her lafı kaldırmaz
    ibne dersin kızar da
    sikersin aldırmaz

    --- alıntı ---

    bir de anonim olarak şu var:

    --- alıntı ---

    beleş mezar bulsan içine yatarsın

    --- alıntı ---

    sakın kombine alıp bir de gururla "ooog çatlayın patlayın, hem kendim aldım hem de çevreme aldırdım" diyenler galatasaray'ın kötü durumundan şikayet etmesinler. zira baş müsebbibi kendileri bu durumun. neymiş "ama indirim var"mış. galatasaray'ı da indiriyorlar, uyanın artık.

    şu "herkes kendince yardımcı oluyor" muhabbeti de bomboş kusura bakmayın. futbolcusuyla, teknik direktörüyle, menajeriyle, yöneticisiyle, dedesiyle, başkanıyla hatta sucukçu taraftarıyla kulüpteki herkes, af edersiniz, çıkarmış alnımıza alnımıza vuruyorlar. benim taraftarım hala "ama stat boş kalmasın" diyorsa bunun adına iyi niyet diyemiyorum, kusura bakmayın. bu adamların istediği bu. "nasıl olsa alacaklar" diyerek iplemiyorlar bile taraftarı. hatta insanların gözüne soka soka yapıyorlar bazı şeyleri.

    adamlar milli takımı bile karıştırdılar. hala daha mı göremiyorsunuz gerçeği? 30 bin kombine satılsa en az, ortalama 56 milyon tl yani 14 milyon € giriyor bu adamların cebine. vermeyin bu parayı. verince de ağlanmayın en azından.

    isterseniz gidin statta sabahtan akşama kadara bağırın "istifa" diye. en fazla "oh oh bir de bu kulağıma bağırsınlar, nasıl olsa başından paralarını aldık kerizlerin" söylemindeki "keriz" olursunuz. o da onların insafına bağlı.

    galatasaray'ı bu kadar seviyorsanız 3 kuruşluk maç zevkinizden ve "benim kombinem var yeaa" havanızdan fedakarlık edip kombine almayacak, store'dan alışveriş yapmayacak ve eğer varsa digitürk kullanmayacaksınız. 1 sene. galatasaray'ı kurtarmak için son senemiz. tüm bu gerçeklere rağmen hala daha bildiğinizi okuyacaksanız da bari "siz ne karışıyorsunuz ya, size ne be" diyerek gölge etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın