• 206
    başıma bir şey gelmeyecekse diye başlamayacağım, çünkü başıma bir şey gelmesinden korksam yazar olmam.

    arkadaşlar, normal şartlar altında sezon başındaki fiyatlar çok ucuzdu. 5 senedir kombine alan birisi olarak açık yazayım, olması gerekenin yarısı kadardı... yönetim ezik olduğu için taraftar çekebilmek adına bunu yaptı. biz aysal döneminde sağlam fiyatlar ödüyorduk kombine almak için. (evet şimdi ile o dönemin arasında avrupa maçları farkı var ama malum kulüp avrupa'ya gidemese de bir standardı var, hiç bozmuyor. galatasaray markadır unutmayalım. taraftarlık dersleri vermeyi biliyorsak para bayılmayı da bileceğiz) sezon başında çoğu arkadaşıma yalvardım, gelin dedim siz de alın. yönetim, indirimli yenileme hakkını kendimize ve 4 arkadaşımıza daha verdi. hem koltuk da değiştirebiliyorduk. bu bizim stadda bir ilkti. o dönem dursun'a söven, igor'a laf atan, n'diaye çok para, gomis'i tanımıyorum, takım tutmayabilir deyip almayanlar oldu. ben takım tutsa da tutmasa da kombinesiz yapamam. onlara da anlattım ama dinletemedim çoğuna. ben avrupa maçı izlemek için değil galatasaray var olduğu sürece desteklemek için oradayım.

    evet, şunun farkındayım. türkiye'deki enflasyon, gelir dağılımı, gayri safi milli hasıladan kişi başına düşen milli gelir vb. hepsinin farkındayım. ortalama maaşlar alan insanlara ağır geldiğinin de farkındayım. fakat maalesef piyasa bu. cenk tosun'un 25 m euro ettiği bir pazardan söz ediyoruz, maalesef...

    kombine satış fiyatını kalan maç sayısına bölüp ortalama hesaplayıp bilet daha ucuza gelir derseniz de hataya düşebilirsiniz, zira terim'in gelişi ve takımın olgunlaşması, şampiyonluk mücadelesi yolunda maç başı bilet fiyatları artabilir.

    sonuç olarak sezon başı ile mukayese ettiğinizde matematiğe sığmayan fakat bir mantığı olan yaklaşım.

    dursun'u, yönetimi kolluyor diye düşünmeden önce entry'lerimi süzmenizi tavsiye ederim. duruşumuz belli #yönetimistifa
App Store'dan indirin Google Play'den alın