aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1634
    apaçilerin elinden kurtulması zor olan grubumuz. benim gözümde tribündeki en önemli şey olan, "saygıdan" yoksun apaçilerden oluşan, babası yaşındaki adamları geçtim hadi ortaya bağırıyo desen, ordakilerin en küçüğü ondan 2-3 yaş büyüktür, lanlı lunlu hitap eden bi kesim vardır içinde. bunlara söyleyecek tek sözüm ben sana ultraslan olamazsın demedim adam olamazsın dedim.*.
    ha bunları bi kenara çekip kulaklarını çekmeyenlerde suç yok mu? esas suç onlarda.

    madalyonun öteki tarafında da öyle adamlar var ki içlerinde, arma aşkını taa iliklerinde hissediyor. üstelik bedava bilet falan da aldığı yok harçlıklarından kesip kombine alıyor, yemek parasını metrobüse,metroya verip maça geliyor, 1 dakka susmadan bağırıyor, maç çıkışında küçükken ıslık çalmayı öğrenemediğine yanıyor, cebindeki son parayı deplasmana harcıyor, cebinde stat önünde su alacak parası bile olmasa ne içeceğini düşünmeden koşuyor armanın peşinden. işin ilginç tarafı madalyonun bu tarafındakilerin çoğunu istanbullu olmayanların oluşturması. galatasaray hasretiyle yanıp ölenler onlar işte. çünkü gittiği her maçın kıymetini biliyor. ta antalyadan istanbula senede ortalama 10 maça gelenler var.

    acil şifalar diliyorum. benim gördüklerimi acaba bunları düzeltebilecek olanlar görmüyor mu? yoksa ben mi yanlış görüyorum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın