• 802
    sabırsızlıkla beklediğim ve oynadığı oyunla beni futbol takımımızdan çok daha fazla mutlu eden takımdır. bu sene başında oktay mahmuti ile birlikte bu takıma çok güveniyorum. euroleage elemelerinde de şansımızın oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. takımdaki pozisyon ve oyuncuları inceleyecek olursak;

    1-2 numara;

    takımımızın en alternatifli noktası burası dersek yanlış olmaz. tutku, lakoviç, ender, gordon, göksenin, shipp ve evren bu pozisyonlar için alternatiflerimiz olacak. mahmuti'nin bu sene takımı çift guardlı sistemle oynatacağını düşünürsek tutku-lakoviç ve ender-gordon ikilisini devamlı parkede görebiliriz. bunun dışında zaman zaman shipp, topa baskı yaptığımızda da evren'i görebiliriz. göksenin'in bu sene pek dakika bulamayacağını düşünmekle birlikte mahmuti'nin gençlere öenm verdiğini de unutmamak gerekir. sonuç olarak 1 ve 2 numaralı pozisyon da bu sene hiç olmadığımız kadar iyiyiz ve bu takıma çok iyi yansıyacak.

    3 numara;

    aslında geçen sezon bittiğinde bu pozisyona takviye yapacağımızı düşünüyordum. fakat oktay hoca bu pozisyona tranfer düşünmedi. 1-2 numaradaki bolluğumuzdan dolayı bu pozisyon da shumpert, shipp, caner ve haluk olacak. üst düzey bir takım için yeterli midir tartışılır ama gene de bir takım halinde bu pozisyonun handikaplarını kapatabiliriz.

    4-5 numara;

    furkan, songaila, cevher, andriç ve sertaç olacak bu pozisyonlardaki oyuncularımız. aslında takımda sert bir 5 numara olsa daha iyi olabilirdi ama elimizdeki rotasyona baktığımızda da korkunç bi sayı potansiyeli var. tutku-andriç ikili oyunları, cevher'in dışarıdan bulduğu isabetler, songaila'nın potaya yakın noktalardan tehditi ve furkan'la oynaacağımız ikili oyunlarla rakiplere bu pozisyonda büyük sıkıntı yaşatabiliriz. bu poziyonlarda tek sıkıntımız işin savunma kısmı olacak ki o konuda da oktay hocaya çok güveniyorum.

    sonuç olarak bu sene de son topa kadar her maçın içinde oalcak takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın