• 115
    enkazdır. bu enkazı yaratan sadece türkiye futbol federasyonu değil, tüm futbol camiası ve sözde temizlik savunucusu değişik gazetecilerdir. tff şike operasyonunun getirdiği büyük sorunların altından kalkacak güçte değil. zaten yeni seçilmiş bir yönetim. seçilir seçilmez de şike operasyonunu tattılar. bu onlar için zamansız oldu ve şimdi ne yapacaklarını bilmez bir haldeler. böyle bir yönetimden de aklı başında bir karar beklemek saçmalık olur.

    şike tutuklularının pfdk'ya sevkedilmesi, süper lig'e getirilmesi düşünülen play off kuralı, liglerin ertelenmesi, fenerbahçe'nin cl'den men edilmesi bu büyük enkazın en büyük kanıtları

    şike nedeniyle kendisine yurtdışına çıkış yasağı getirilen sadri şener'in trabzonspor'u şampiyonlar ligi'ne direkt alındı. uefa'daki rakipleri athletic bilbao uefa gruplarına bedavadan katılma hakkı elde etti. şimdi ise süper lig'i üçüncü bitiren bursaspor ''madem trabzon şampiyonlar ligi'nde, biz niye gitmiyoruz'' diyerek türk futbolunda müthiş bir kördüğüm oluşturdu.

    spor gazetecisi olmamalarına rağmen, bir kahin gibi şike operasyonuna yön veren bir takım gazeteciler türedi ve spor programlarını işgal ettiler. futbol yazarları ise figüran durumuna düştü. bu gazeteciler, sadece yargının şike operasyonuyla ilgilenmesi gerekirken yaptıkları haberlerle türk futbolu için bir kördüğüm daha oluşturdular. hayırlı olsun.

    siyaset türk futboluna karışmaya başladı ve alın size özerk federasyon mesajı verildi. enkaz devam ediyor...

    2010/2011 sezonu şampiyonu fenerbahçe'nin başkanı ve 3 yöneticisi cezaevine atıldı, buna rağmen fenerbahçe kulübü ''alnımızın akıyla şampiyon olduk'' diyerek pişkinliğe devam etti.

    aykut kocaman hocalık kariyerimi bırakıyorum diyerek istifa etti. kariyer dediği istanbulspor...

    mehmet ali aydınlar dün katıldığı bir programda ''bir iki sene sıkıntı çekeceğiz daha sonra güçlü bir türk futbolu olacak'' dedi.

    işte buna gülünür...
App Store'dan indirin Google Play'den alın