• 135
    maç bitti bu sefer sinirlenmedim bile artık alıştık mı ne yaptık bilemiyorum?

    ama maç içerisinde notlar tuttum sözlükte, tozlu raflarda yerlerini alsınlar diye.

    - maçın başlangıcında ve özellikle ilk yarı boyunca (yorulana kadar) kusursuz bir futbol sergiledi kewell ama ikinci yarıda takımdan pinoyu değilde kewell'i çıkarmak gerekiyor gibiydi. çünkü pino gücü ve hızı ile o zaman zaman ankaragücü savunmasının arasına ve havadan gelen topları daha rahat alabilirdi.
    - tüm maç boyunca stancu çok etkisiz bir futbol sergiledi, çıkarılması tamamen mantıklı bir hareketti ama giren oyuncular doğrumuydu?
    - ayhanın gönderilmesini en çok isteyen kişilerden birisi olmama rağmen bugün gayet güzel top oynadı ayhan. özellikle aydının bir pozisyonda düşüp topu kaybettiğinde ellerini iki yana açıp aydına ettiği isyan büyük ihtimal tüm taraftarlar o an tam ayhan gibi düşündüler.
    - zapata 3 gol yemiş olmasına rağmen hatasız oynadı sadece 1 pozisyonda gereksiz yere kalesini terkedip topa uçtu o kadar onda da ankaragüçlü oyuncu çok kötü vurdu. üstelik geri paslarda bu kadar güvendiğim başka kaleci görmedim galatasarayda.
    - aydını tüm maç boyunca 2 kere olumlu hareket yaparken gördük 1 tanesi zaten attığı gol 2. ise pinonun golündeki topu çalması ve direkten dönen şutu. bu hareketleri başka bir oyuncu yapmış olsa süper oynadı denilirdi aydın o kadar kötü bir oyuncu ki bu olumlu özelliklerinin tamamen üzerine çıkan gereksiz hareketleri + kaybettiği toplar var.
    - hakan balta stoperde oynadığı her saniye olumlu işler yaptı ne zaman sol beke geçti o zaman felaket oldu takım için buraya çok dikkat çekmek gerek hakan sol bekte kesinlikle oynayamıyor ama stoperde iken aldığı pozisyonlar olsun müdahaleler olsun 2. yarıda sol tarafa geçene kadar servete top bırakmadı.
    - pinoyu anlatmaya gerek yok bence kusursuz oynadı tek yanlışı oyundan çıkarılmasıydı. orda kewell dururken yapılacak işmi?
    - ardayı özlemişiz sol açıkca topu alıp minik minik dokunarak içeri yaklaşması ceza alanını tamamen süzmesi gerek çalım gerek pas yaptığı herşeyi ile bize lazım arda.
    - barışın maçta yaptığı tek şey bi no look pas denemesi. etme barış - yapma barış bakarak-görerek kaç kere pas verebildin de bakmadan vermeye çalışıyorsun.
    - çağlar bence gayet iyi oynadı çıkarılmasınada gerek yoktu gördüğü sarı kartında alakası yok kart ile isteyerek yada bilerek yapılan bir hareket değil o. faul mantıklı ama kart saçma.
    - 83.dk da uğurun arda ya yaptığı o saçma sapan hareket ve ankaragücü taraftarının oh oh diye tempo tutması. karar veremedim burada hangisi daha kişiliksiz-karaktersiz uğurun hareketi mi? ankaragücü taraftarımı?

    gollere gelirsek;

    0-1 -> %100 üzerinden değerlendirirsek bu golü herhalde %1 aydın - %30 kewell - %69 pino etkisi vardır.
    1-2 -> aydının topu çalıp güzel şutu(zaten başkada olumlu hareketi yok dediğim gibi) ve pino nun mükemmel düzgün gol vuruşu.
    1-1 -> orta sahadaki aydının kaybettiği top ile gelişen ankaragücü atağı ve korner sonrası gelen bir gol. merak ettimde biz 100 kere böyle ön direğe korner kullandık 1 tane böyle golümüz var mı? ben hatırlayamadım hatırlayan beri gelsin.
    2-2 -> yine bir top kaybı yine ne olduğunu anlamadan yenilen bir gol.
    2-3 -> yok böyle bir saçmalık, o topu havaya diken kim?

    son olarak diyeceklerim ise.

    takım olarak kötü oynamadık, iyi oynadık 5 dakika içerisinde kaybettiğimiz kaçıncı maç bu? hagi yetmezmi artık bize kaybettirdiğin maçlar neden bu kadar korkaklık neden 1 fark ile öne geçtiğimizde takımı elinden geldiği kadar geriye çekiyorsun? kazım - yekta varken neden oyuna sarpı - barışı alıyorsun daha başka neler olması gerek artık senin bu takıma hücum oynatman için?
App Store'dan indirin Google Play'den alın