• 9
    hafızam beni yanıltmıyorsa yeni transferimiz capone'un ayağının tozuyla çıktığı ve lucas neill misali anında "40 yıllık galatasaraylı" gibi oynadığı maçtır. zira yazlıkta tüm site, maçı bizim balkonda izlemiş ve herkes capone'ye övgüler yağdırmıştı.

    ayrıca tsyd kupası maçlarında giymediğimiz gri formayı ilk kez görme şansını elde etmiştik. net güzel formaydı. 5-0'lık chelsea maçı olmasa belki de arsenal finalinde giyilen forma olarak tarihte yerini alacaktı.

    maça gelirsek... fatih akyel'in golü biraz garip goldü. rapid wien sanırım defansı çok önde kurmuştu ve fatih'in kendi topuna hareketleneceğini tahmin etmemişti. şimdilerde içimizdeki irlandalı olan küçük'ün golü ise klasik hakan ünsal golüydü. benzerini iki sezon önce ali sami yen'de 3-2 kazandığımız beşiktaş derbisinde atmıştı, 1 sezon sonra fransa'da 4-2 kaybedeceğimiz monaco maçında da atacaktı.

    hagi'nin golünden bahsetmezsek de olmaz.. büyük futbolcuydu. sağ ayağıyla attığı bu aşırtma gole olur da "tesadüf" diyenler, 1998-99 sezonunda karabük'te şevki'ye sağ ayağıyla attığı aşırtma golüne ne diyecekler acaba :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın