• 854
    başkanı hakem dövdüğü gün, ligden düşürülmesi gerekiyordu. hadi o olmadı, en azından lig sonuna kadar sahası kapatılmalıydı. trafikte bir insanı dövsen daha fazla sorun yaşarsın. karşılık vermeyen birini tekme tokat linç ettiler, nüfuz sayesinde kahraman ilan edildi nerdeyse. türkiye'yi çok seven biriyim ama bu güç sevdası yüzünden ülkeyi terkedesim geliyor. o gün hakeme saldıran siyaseten güçlü biri değil, sıradan bir taraftar olsa, terörist muamelesi görürdü fakat başkanı 'cağnım' spor medyası o kadar tatlı tatlı, yumuşak eleştiriyordu. sanırsın başkanları hakem yumruklamamış, hakem kafasını yumruğa vurmuş. işte sonucunu gördük. ortada hiçbir şey yokken, takımları en ufak bir oyun oynamamışken, tutup oyuncularımıza saldırdılar. allahtan zemin kaynaklı sakatlık yaşamadık.

    buradan alınacak ders, bizim anadolu kulüpleriyle olan ilişkimiz, atatürk'ün doğu politikası gibi olmalı. sınıra mayını döşeyip, ilişkimizi kesmeliyiz. ne oyuncu alalım, ne oyuncu verelim. ankaragücü'ne, rize'ye oyuncu vereceğimize yemin ediyorum amerika'ya, ingiltere'ye amatör liglere verelim. hiç olmazsa dil öğrenirler, o da bir şeydir.

    biz bu küçüklük kompleksini çekmek zorunda mıyız? molde 25 milyon euro, ankaragücü 36 diyor transfermarkt. adamlar bize kök söktürdü. adam gibi yönetilseydiniz de, siz de bize kök söktüreydiniz. ankaragücü türk futboluna ne kazandırmıştır yahu. hiç sevmem ama başakşehir hiç olmasa milli takıma oyuncu kazandırdı, bir şeyler yaptı. sen git hiçbir teknik başarısı olmayan birini takımın başına getir. yanlış transferler yap. bizde, fenerde tutunamamış oyuncuları al. sonra icardi'ye 90 dakika küfür et. icardi gibi bir dünya yıldızını ankaragücü gibi bir takımın stadına götürmek hata zaten. keşke süper ligmidir ne kurulsa. gerekirse en alt liginde olalım. şu futbol cahili insanlardan kurtulalım. kendi aralarında, halısaha maçı seviyesinde oynasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın