• 68
    https://twitter.com/...716612751175829?s=20

    eskisi gibi kulüp üyeliğinin tamamen serbest olmasını savunmuyorum çünkü parası olanın düdüğü öttürebildiği bir ülkede galatasaray gibi bir değeri rahat bırakmaları imkansız. fakat yine de üyelik şartlarının esnetilmesi elzemdir.

    üstteki posttan ise anladığım, beyefendinin hayattaki en büyük meziyeti kulüp üyeliği !?, onu da o kadar umarsızca harcıyor ki kibir ve küçük ego ile yaptığı üçgende saçma sapan bir hal alıyor.

    hani diyorsun ya taraftar kimmiş ? bir kulüp üyesi milyon gs taraftarına bedel. onlar karar verir, siz de öyle izler, seve seve stada gelir bağırır çağırır üzülür para harcar tırıs tırıs evinize dönersiniz. öyle mi genç..

    öyleyse bazı küçük anektodları kendisine öğretelim, hem de çok yakın tarihten.burak elmas’ı başkan yapan bizzat taraftardır, siz üyeler koşa koşa oy verdiniz. burak elmas’a teneke bağlayıp gönderten yine taraftardır, üyeler de koşa koşa gidip oy vermiştir. büyük liseli büyük vizyoner zeka küpü hamamcıoğlu başkan olmasın diye bir tarafını yırtan taraftardır. dava vb kılıfına uydurup seçimleri erteleyip, hamamcıoğlu’nu seçtirmeyen üyelerdir. şimdi de erden başkanın başarıları kıskanan bir grup var içerinizde, onları da alt edecek olacak yine şanlı galatasaray taraftarıdır. taraftarın yaptırdığı/yaptırmadığı transferlere girmiyorum bile, buradan asmalı’ya yol olur. ee hani sizin umrunuzda değildi taraftar büyük üye ?

    sosyal medyadaki ergen kitleden ben de hazetmiyorum, görüşler bir. ama üyeler taraftarın üzerindedir dersen cevabını alırsın.

    üyelerle taraftarın arasını açmaya çalışan bu tiplere de en güzel cevabın yine üyeler tarafından verilmesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın