• 608
    icardi ve muslera sayesinde skoru dengede tuttuk, şans da bize 2 gol getirdi ve gruplara kaldık. gerçekten söyleyecek çok bir şey yok. büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

    şimdi burada; "13 yıl sonra ön elemeden bir türk takımı kaldı", "hem şampiyon olduk hem gruplara kaldık daha ne istiyorsunuz" tarzı şeyler yazılacak ama bu yazılanlar gerçeklerden uzaklaştırır bizi. burada gerçek olan şey iyi futbol oynamıyor oluşumuz.

    üç ön eleme turunda da favori bizdik ve geçmek başarı değil geçememek skandal olurdu. bu oyun bizi ne ligde ne de şampiyonlar liginde başarıya taşımaz. 1 kere şampiyonlar ligine kaldık diye tüm sezonu çöpe atamayız.

    kendimize gelmeliyiz, biz galatasaray'ız. daha önce 16 kez şampiyonlar ligi gruplarına kalmış bir takım için gruplara kalmak başarı değildir. galatasaray, molde gibi düşük seviye avrupa takımlarına karşı iç sahada topa ve oyuna hükmeder, hükmeden oyuncularla oynar.

    doğru noktalardan eleştiriler yapmazsak ve yüzeysel argümanlarla başarılı olduğumuzu düşünürsek yanılgıya düşeriz. kendimizi eleştirmek kötü bir şey değildir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın