resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2099
    kendisini arabalarla metaforize edince cuk oturuyor. mesela şöyle diyeyim. rachica renault fluence ise zaniolo cidden ferraridir. evet fluence ile şehirler arası gider gelirsiniz, şehir içi kullanırsınız, arabaya da kıyarsınız belki biraz. zaniolo ise sadece arabayı göstermek istediğinizde açığa çıkaracağınız, boğaz manzaralı müstakil evinizin garajında her gün mikrofiber bezle tozunu aldığınız bir ferrari gibidir. buradaki müstakil evse galatasaray'dır. 1 sezon önce üstüne imar projesi açıklanmış gecekonduyken, şimdi müstakil eve dönüşmüştür ve garajı vardır. garaja da ferrari koyarsınız. evet arazi aracı da lazım, evet fluence her türlü size yardımcı olur belki de en cok onu sürersiniz ama statünüzü, farkınızı ferrari gösterir ve eviniz. ayda bir bile sürseniz büyük fark yaratır. evinize italya'dan ingiltere'den misafirler gelir arabaya bakmak için.

    işin ilginci oyuncu tarzlarına da bu metafor uyuyor. mesela fluence ile dağa, bayıra bile cıkabilirsiniz abartı olmadıkça. ama ferrari'yi karadeniz sahil yolunun tırlar yüzünden dengesizleşip titreten asfaltı ve dönemeçli virajlarına sokamazsınız. madrid'in barcelona'nın zengin muhitlerine karşı boş yolda sürersiniz. evet fluence'ı karadeniz sahil yoluna sokar mısınız sokarsınız. dağa, bayıra cıkar mı? cıkabilir. hız yapar mı evet yapar. ama madrid'in dümdüz asfaltında daha yüksek hıza ferrari çıkar. senin üstüne bugatti'yle gelirken adamlar arkasına doğru ferrariyle koşu atmak istersin. yani bize madrid'e karşı 150bin km yapacak, ferrari'ye göre cok daha az yakacak, yola mola aldırmayacak araba değil 0'dan 100'e en hızlı cıkacak araba lazım. rize yoluna fluence ile çıkarız zaten. ha akrabaya göstermek için fluence ile ferrari'yi de birlikte gezdiririz arada. ben gtr'ı seven bir adamım ama o paris'te şu an*.
    entry'nin her yeri metafor oldu böyle. mesela dümdüz gecekondu diyecektim sonra nelsson'la boey'i hatırlayıp imar projesi benzetmesi yapmak zorunda kaldık. öyle veya böyle para kaldı o takımdan*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın