• 187
    uzun olmasın diye part part yazayım 13 haziran 2023 gününe kadar olanları ve benim olmasını dilediklerimi. ilk olarak kale ve defans.

    kaleci mevkisine bonservis bedeli ödememizi istemem. okan kocuk ayrılacak galiba ama fernando muslera, batuhan şen ve jankat yılmaz yeterli olur. berk balaban da gönderilir. ancak yöneticilerin açıklamalarına baklırsa bir transfer olacak. bu durumda batuhan da gidebilir. uğurcan çakır ve günay güvenç isimleri geçiyor. buradan maddi olarak zararlı çıkmayız umarım.

    sağ bek konusunda da rahatız. dünyanın en iyi sağ beki olan sacha boey ayrılmazsa o oynar, leo dubois yedeği olur. boey ayrılırsa dubois oynar ve yedeği ali turap bülbül olur. dubois oynar diyorum çünkü 2022 yazında boey gitmek üzereydi ve okan buruk kafasındaki sistem için dubois'yı istemişti. yani dubois'dan verim alabileceğini düşünüyor. bir sezonda fikir değiştireceğini sanmam. ali turap'a şans geleceğini düşünmemin sebebi ise yine okan hoca'nın mehmet demirkol ile yaptığı röportajda 7 ağustos 2022 antalyaspor galatasaray maçında boey mevzusu çözülmese ona şans vereceğini söylemesi. demek ki alternatif olarak güvenilebilir durumda. berkan mahmut keskin ile devam edileceğini sanmam. şu ana kadar da net bir transfer dedikodusu çıkmadı.

    sağ stoper konusu sıkıntılı. victor nelsson kalırsa sıkıntılı değil de kalmayacak gibi. mathias ross alternatif olarak kadroya dahil edilen bir oyuncu. kaan ayhan'ın sözleşme şartlarını bilmiyorum ama bonservisiyle gelecekse bile aranılan isim değil bence. emin bayram konusunda okan hoca emin değil, belli. emin olsa 2023 kışında kaan transferi yapılmazdı. metehan baltacı da keza aynı durumda. kısacası olası victor ayrılığında bu bölgeye transfer şart. kalan dört oyuncu da stoper alternatifleri olma yolunda savaşır. ışık kaan arslan, alparslan öztürk ve christian luyindama da var ama bu oyuncularla devam edileceğini sanmıyorum. merih demiral adı geçiyor ama ben hem sanmıyorum, hem istemiyorum.

    sol stoperde kafamız rahat. abdülkerim bardakcı oranın tapulu sahibi. alternatifi de sağ stoper bölgesinde bahsettiğim oyunculardan biri olur.

    sol bek konusunda kafalar karışık. okan hoca kazımcan karataş'ı yeterli görmüyor diye düşünüyorum. çünkü 2022-23 sezonu boyunca kazımcan oynayabilecek durumdayken bir çok kez emre taşdemir'i veya sam adekugbe'i tercih etti. lakin bu oyuncular artık kadroda değiller. süleyman luş ile devam edileceğini düşünmüyorum. yani bu bölgeye de bir transfer şart. fakat buraya yapılacak transferin kriterleri her an değişebilir. yapılacak yerli kaleci transferi ilk on bire olursa farklı bir yol çizilir. victor yerine alınacak stoper gurbetçi bir türk oyuncu olursa farklı, yabancı olursa farklı yol çizilir. bir ara rıdvan yılmaz dedikoduları çıktı ama ne kadar gerçeği yansıttığı muamma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın