• 60
    göstermiştir ki, galatasaray'ı yenen fenerbahçe havalara girmiştir, götü kalkmıştır, takımıyla, hocasıyla, yöneticisiyle, taraftarıyla, medyasıyla.
    ne yapacağını bilemez haldeki bir kayserispor da işlerini kolaylaştırdı. daha dakika 1de kayserispor'un puan alamayacağını anladım. solda top kazandılar ve en sağdaki adama oynadılar, ceza yayı üzerinde ve sağ kenarda çok uygun pozisyonda oyuncuları olmasına rağmen geri döndüler. halbuki kısa mesafeli hızlı bir oyunla kaleye gidebilirlerdi.
    böyle bir pozisyonu fenerbahçe deplasmanında çok fazla vermezler, vermediler de nitekim.

    medya da iyice havaya girmiş, bu güne kadar görmediğim bir başlık var milliyet.com.tr'de. "bu penaltıyı vermediler" diyor başlık.
    fener'in attığı ilk golde çizilen ofsayt çizgisine rağmen ligtv'nin yorumcularından biri* "bence ofsayt" derken, cem şendil "kararı akşam feyyaz uçar ve hakan ünsal'a bırakmak lazım" dedi. fenerbahçeli olduğu için gözüne perde indi herhalde.

    bunların havasını alacak, ayaklarını yere basmalarını sağlayacak hatta içlerine korku salacak tek şey : galatasaray'ın buldozer gibi sivasspor'un üzerinden geçmesi olacak. sadece sivas'ta kazanmak yetmez. bu akşam çok önemli. bu akşam sahada bir buldozer göremezsek, haftaya diyarbakır maçına bilet bulmakta zorlanmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın