aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 264
    kendilerinden utanç duymaya başladığım oluşum. bir zamanlar övgüyle bahsettiğimiz bu oluşumun şu anda galatasaray sevgisi ile dolu olanların elinde olduğunu düşünmüyorum. egoist ve çıkarcı gruplar bu oluşumun adını karalamak ve alpaslan abi nin kemiklerini sızlatmaktadır. galatasaray-fenerbahçe maçında fenerlilerin sesi televizyondan duyuluyorsa o stadda yerlerini adam gibi galatasaraylılara bıraksınlar. hiçbir büyük takım oluşumu bu kadar aciz duruma düşmez.
    şunu da belirtmeliyim ki tam başkan ve ekibinin kafa yapısıyla hareket ediyorlar. maçın bitmesine futbol için uzun bir süre varken kalecimizi ıslıklamak veya ıslıklanmasına müsaade etmek ne oluyor. kendi hatalarını görmeyip başkalarını sürekli şuçlayan bu yönetime ancak böylesi bir taraftar oluşumu yakışır. bence yönetimle son derece uyumlular. bu oluşumun alpaslan abi den sonra nasıl değişmeye başladığını ve kimlerin eline geçtiğini çok merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.
    sonuç olarak ultraslan rezil hallerdesin. ya da bilerek böyle davranıyorsun ve ben bu oluşumdan artık iğrenmeye başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın