• 474
    dakika 55 ve marcao'ya çok basit bir sarı kart çıkınca anladım ki hakem cozutmaya başlayacak ve başladı. her rakibin yere düşüşünde onlara verdi faulü. yediğimiz ilk golde babel'e bir faul yapıldı hakem oyna dedi. adam babel'i kucaklamıştı arkadan. ilk yarıda aynı yerde berkan'ın dorukhan'a yaptığı harekete faul çalmıştı. berkan'ın eller havadayken dorukhan berkan'a arkasını vura vura kendini yere attı hakem faul dedi. berkan bir şey yapmamıştı. yediğimiz golde trabzonlu bizim oyuncuyu kucakladı düşürdü hakem oyna dedi sonrası gol oldu.

    yediğimiz 2. gol ise taylan'dan şaşırtmayan bir hata ile geldi. taylan'ın yüzü kalemize dönükken topla buluştuğunda her an patlamaya hazır bomba oluyor.

    bu maçta çalışılmış bazı çalışmalar gördüm bizde. duran toplarda ve akan oyunda paslaşmalarda hareketlenme var bizde. biraz daha becerikli olmakta fayda var hep paslarda hem de şutlarda.

    bu maçta kötüydük diyemeyiz. maçın sonunu getiremedik. hakemin de kzanmamızı istemediğine eminim. özellikle son yarım saat lehimize faul çalınmadı gibi bir şey oldu. gol yedik maçta geri düştük sonra bir şeyler çalmaya başladı.

    teknik direktörle ilgili eleştirilerimi milli ara ve yeni transferlerden sonraya saklıyorum. bir gelişme göremezsek eleştirmek boynumuzun borcu.

    bu arada bakasetas iyi oyuncu tamam da futbolculuk dışında tiyatroda da iş yapıyor sanırım. hayali tekme ve çelmelere çok güzel düşüyor. hakemler de yiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın