resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1712
    kendisine etkisiz kalmasından dolayı kızmıyorum. karşısındaki siyasi güce kafa tutarsa ne olacak? yarın bir gün perde arkasında sıkıştırıldığında kaç galatasaray taraftarı arkasında duracak? ben şahsen en fazla buradan entry girerim, işim gücüm var.

    zaten burak elmas, mustafa cengiz’i galatasaray’ın hakları korunmuyor diye eleştirip kamuoyu oluşturarak buraya gelmedi mi? aha twitter’da duruyor masaya yumruklar tekmeler, girin okuyun. ne oldu mustafa cengiz’e? aslansın kralsından istifa et, ihraç edilsine döndü. ne malum yarın başka bir potansiyel başkan twitter’dan çıkıp burak elmas aleyhine kamuoyu oluşturmayacak? kaç kişi burak elmas’ın arkasında durmaya devam edecek? ben burak elmas olsam düşünürüm bunları yani. o yüzden doğrusunu yapıyor bence. fakat şöyle bir söz de var; kılıçla yaşayan kılıçla ölür.

    bu arada mustafa cengiz, 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçı sonrası hüseyin göçek ve halis özkahya’ya düdük astırmıştı da 17 kulüp, bildiri mildiri derken dönülmüştü karardan. 4 aralık 2021 galatasaray altay maçında aleyhimize verilen penaltı da aynı derecede skandal bir karardır benim gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın