resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1311
    ben eleştirenleri anlamıyorum. adam ne yapsın artık ya. hani diyorum acaip kaliteli kadromuz var ya şu an, sahaya neden onları koymuyor diğcek halimizde yok. sakatlıktan başımızı kaldıramıyoruz, adam kimi koysun oynatsın size soruyorum? *

    hakan balta pek iyi oynamadı, onun taraf yol geçen hanıydı, uğur desen öyle. ellerinden geleni yapıyorlar ama yeterli değil demek. elano sakatlandı ayhan'ı koydu! barış'ımı koysaydı, ayağında durmadan top kaybeden, iki pası beceremeyen barış'ı. emre çolak girseydi diyorsunuz, belki o konuda haklısınız, ama böylesine önemli maçlarda herzaman tecrübeli oyuncular tercihler arasında favoridir. arda son 20 dk acaip yorulmuştu... arda'yı çıkarıp kimi koyacaktı?
    hıı servetde kötüydü.. servetin yerine emre aşık mı girseydi oyuna?... hız konusunda emre boğulurdu. adamlar at gibi koşuyorlar zaten. caner? onun yerine oynayabilecek adam varmıdır? giovanni dos asntos? kesinlikle hazır değil.

    dünyanın en iyi hocası bile gelse, bundan daha iyi bir takım sahaya süreceğini inanmam. ilk yarı güzel oynadık, ikinci yarı dağıldık, hakem hataları, çıkmayan sarı kartlar derken elendik. bu adama yüklenmeyin. belki farkında değilsiniz ama hiç defans yapamayan bir takım, yavaş yavaş defans yapmayı öğreniyor. zorlu durumumuzdan, bir şey öğrenmek adına bile olsa karlı çıkıyoruz. bazı dersler acıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın