• 27740
    2012-2013 sezonu galatasaray futbol takımından gunumuze kadar her sezon, goz gore gore hem kadro hem de oyun olarak geriye giden futbol takimi.

    bu surecin istisnasi benim icin yalnizca süper lig 2017-2018 sezonu ilk 8 haftadir. istisnalar da kaideyi bozmaz. simdi hep birlikte hafizalarimizi tazeleyelim:

    2013-2014 sezonu: sezona fatih terimle basladik, oyun olarak cok kotu durumda olmasak bile lige 5 macta 3 beraberlik ve icerde 6-1'lik real madrid hezimetleri yasamis*, ustune su an bu entryde deginmeyecegim hoca degisikligini yasamistik. bugun adina methiyeler dizilen roberto mancini bize o donem ceyhun gulselamlari, lucas ontiverolari izletmis, iceride kasimpasa'ya 4-0 yenilmis*, sneijder-drogba-burak-melo'lu bir kadroyla ersun yanal'a nisanda sampiyonluk hediye etmisti.

    2014-2015 sezonu: bu sezon kadro erimeye baslamis, burak, selcuk, melo yaslanmis, drogba takimdan ayrilmis, takima goran pandev ve jose rodriguez gibi takviyeler yapilmisti. kabus gibi gecen, her macta 4luk oldugumuz**** bir sampiyonlar ligi macerasindan sonra hoca degisikligine gitmis, muslera, sneijder, burak ve selcuk'un olaganustu bireysel cabalariyla ve tek farkli galibiyetlerle bir sampiyonluk elde etmistik. simdi donup bakinca keske olamasaydi diyorum zira su an anlasiliyor ki bu basari bizim gozumuzu boyamis.

    2015-2016 ve 2016 - 2017 sezonlari: bu sezonlara ayri ayri deginmek istemiyorum. forvet olarak burak yilmaz'dan eren derdiyok'a dustugumuz, hoca olarak beden egitimi hocasi jan olde riekerink'i seyrettigimiz, oyun olarak yerlerde surundugumuz ve sirasiyla 6. ve 4. olarak bitirdigimiz kayip iki sezon gecirdik. bu iki seneden benim aklimda kalan sadece lukas podolski oldu.

    bu sezondan sonra 2017 - 2018 sezonu transfer dönemi'ni hep beraber yasadik, kulup tarihinin en pahali kadrosunu kurarak ffp'nin icinden gectik, hic kimseye zevk vermeyen bir futbolla 2 sene sampiyon olduk.

    peki ben butun bunlari neden yazdim sevgili renktaslar? ilhamimi bu entryden aldim (bkz: avrupa fatihi/#3207050). aslinda bizim sorunumuz feghouli, belhanda, falcao vs. degil. biz son 8 sezondur adim adim, kadrosundan hocasina, kulup yapisindan taraftarina geri gidiyoruz. bugun degil avrupa ligi, konferans ligini kazanacagimiza inanan tarftar sayisi yok denecek kadar azdir. sorunlara bu acidan bakip cozume kavusturmasi gereken tek isim ise bu atesten gomlegi giymeye talip olan baskan burak elmastir. efsanemiz fatih terim dahil kimse bu kulupten buyuk degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın