• 115
    öncelikle şampiyonluk ihtimalimizi zayıf görüyorum. sebebi bu sezon uğradığımız hakem kıyımının çok büyük olması. son maçımızda ikili averaj problemimiz olmasaydı şampiyonluğu kafadan ilan etmiştik ama karşı karşıya oynanmayan maçlarda diğer tarafa kolaylık sağlanabilir. 7-0 biten hatayspor maçının etkileri hala taze.

    öte yandan, geriden gelen bir galatasaray’ın neler yapabileceğini bilen rakiplerinin korkusu aşikar görünüyor. psikolojik olarak biz önde olan tarafız ve bunu en iyi yöneten takımız.

    her ne olursa olsun bu takım çok önemli bir iş yaptı. şampiyonluğu kaybedecek olsa dahi tüm sevinci şimdiden kursakta bıraktı. şahsen son haftaya taşınan şampiyonluk için bu takımdan razıyım. ellerinden geleni yaptılar, şampiyonluk ihtimali bitti denirken kupaya ortak oldular. bu kadar haksızlığa uğranan bir ortamda averajdan birinciliği kaçırırsak asla bir bjklinin üzüleceği kadar üzülmeyeceğimden eminim.

    velhasıl bu maçta da çıkar oynarız, bizim için imkansız diye bir şey yoktur. deneriz, savaşırız. buna rağmen olmazsa canımız sağolsun. ama bir an için bile olsa savaşmaktan vazgeçen bir takımı görmeyi hiç bir taraftarımız kabullenmeyecektir.

    yakında çok daha güçlü ve daha büyük işler yapacağımıza canı gönülden inanıyor, 2021 yılı mayıs ayına çok şükür başım dik giriyorum. galatasarayımla gurur duyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın