• 227
    sıradan bir süper lig maçı olmayacak bunu yıllardır biliyoruz, yaşıyoruz. oyun oynatmamaya çalışan ve hızlı toplarla bizi nakavt etmek isteyen bir fenerbahçe olacak, bunu sadece bize de yapmıyorlar oynadıkları bütün maçlar böyle.

    dikkat etmemiz gereken bir diğer husus ise sinir harbi olacak. üzerimize çok oynanacak ve darbeli oynayacaklar sindirmek için, buna çanak tutacak bir hakem de olacak sahada, bu işlerin piri cüneyt çakır.

    beşiktaş maçında ki gibi savunma mantalitesi ile çıkmayalım yeter benim için. oyunumuzu oynamaya çalışalım, zevk verelim zevk alalım onu istiyorum, yeneriz yeniliriz orası ayrı ama uzun vadede bize kazandıracak olan oynadığımız futbol olacak.

    her nasıl ki geçen sene fenerbahçelilerin bile ses edemediği baskın, dominant bir oyun oynadıysak aynısı belki mevcut kadrolarla pek olmaz ama sahada fatih hocanın takımı var diyelim.

    benim öngörüm beraberlik olacağı yönünde, fenerbahçe kitleyebildiği kadar kitleyecek maçı ve bizde belirli bir dakikadan sonra aynı dirençle beklemeye başlayacağız gibime geliyor.

    beni beraberlik üzmez, galibiyet ise bambaşka bir havaya sokar, mağlubiyette ise henüz hiçbir şey bitmemiş olacak.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın