resim
Duygun Yarsuvat
Görev:Başkan
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 947
    mustafa cengiz tarafından hukuki olarak defalarca madara edile edile bir hal olan ceza avukatı..

    tüzüğe sonradan türk hukukunda yeri olmayan idari ibra saçmalığını koydurup adnan polatı korkuttukları gibi , bir gece yarısı bindirilmiş kıtalarla idari ibrasızlık ?!! kararı çıkarıldı.
    mustafa cengiz idari ibrasızlık diye bir şey türk hukukunda yoktur dedi ve direndi. ve kazandı.

    divanda seçim baskısı yaptılar, yaptılar, corona dolayısıyla seçim kararı çıkmadı. kasım ayına gelince , başkan seçim kararı aldı fakat muhtemelen en az hazirana kadar olmayacak çünkü covidden dolayı hükümet yasakladı. mustafa cengiz gene mat etti.

    daha buraya yazılamayacak birçok hukuki konuda , mustafa cengiz;
    yarsuvata, hamamcıoğluna, yasamana, helvacıya ve statükonunun daha onlarca akademisyen hukukçusuna defalarca, bu hasta haliyle, hukuk dersi verdi. önemli olan hukuğu manipüle etme bilgisine ve baskı yapma gücüne sahip olmak değil, vicdanen haklı ve sağduyulu olmaktır.

    çatı adayı arıyoruzun türkçe meali ise : “ ünal aysal gibi, dursun özbek gibi kişisel teminat verebilecek kasa kolaylığı sağlayacak öne ittirebileceğimiz zengin saf birini arıyoruz, ama daha çıka çıka murat ülkerin elemanı damat çıktı. yoksa bizim köşelere yerleştirecek arkadaki ekip şahane?!?! projeleriyle hazır” olsa gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın