• 65
    yeterli oyuncularınızın olmadığı takdirde yıkılmaya mahkum bir oyun olduğu dün gece bir kez daha görülmüştür.

    ve fakat ısrar ve inatla devam edecektir. bunun temel sebebi gurrpegi'nin dediği baskı yememekse de, ki bence yeterli bir sebep değil, baskı yaratamama gibi bir noktaya doğru gittiğimizi de görmek gerekiyor. tabi burada ihale fatih terim hocamızın kucağında. buna da kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. fakat 2 senedir bunu oynayacağını, bunun için de farklı oyunculara ihtiyacı olduğunu söyleyen hocanın tüm isteklerini öyle ya da böyle yerine getiremeyen mustafa cengiz yönetimi de sütten çıkmış ak kaşık değildir.

    hocaya eleştirilerimizi şans tanımadığını düşündüğümüz genç oyuncular üzerinden de sıralayabiliriz. fakat burası benim için teknik bir konu, antrenmanda oyuncuların durumunu izlemediğim için buraya bir eleştiri getirmenin haksızlık olacağını düşünmekle birlikte muhammed kerem aktürkoğlu'nun ryan babel'den kötü oynamayacağına da inananlardanım.

    hoca jean michael seri'nin yokluğundan dem vururken oyundaki ısrarından, listesinin sızdırılmasından bahsederken de yönetimin basiretsizliğinden hareket ediyor. kendisine saygı duyuyorum. zira aynı oyun geçtiğimiz sezonun pandemiye kadar olan döneminde ligi domine etmemize yetmişti. buradaki eksik parçaların tamamlanması hocanın görevi değil. bence özlenen galatasaray oyunu da bu değil, daha iyisinin mümkün olduğunu hepimiz biliyoruz. fakat pragmatik olma, ona göre hareket etmeyi de mantıksız bulmadığımı söylemeliyim. neticede henüz 5 maç oynamış bir takımı konuşuyoruz.

    son kertede hoca da dahil kimse bu derece beceriksiz bir transfer dönemi beklemiyordu. en azından son 3 transfer döneminden ders çıkarıldığı düşüncesi hepimizde öyle ya da böyle bir motivasyon kaynağıydı. fakat sonucu sükutu hayalden öteye geçmek olmadı maalesef.

    umarım ders çıkarıldığı umudunun gerçeğe dönüştüğü günleri görmeye yaklaşmışızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın