resim
Radja Nainggolan
Takım:Bhayangkara
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Belçika
  • 380
    (bkz: #2966248)
    kendisi ile ilgili soru işaretleri mi yukarıdaki entry de paylaşmıştım.

    gelelim transferin olma durumuna, mevcut şartlarda adamın baktığı iki kriter var bir eşinin sağlık problemi iki kontrat. pandemi sürecinde italya malumunuz çok etkilendi ve naiggolan eşinin tedavi sürecinde tedavisi konusunda ilaç bulmak vs.. sıkıntı yaşadığı için çok dert yakınmış. ikinci olarak italyada kimse şu an naiggolana bırakın 4.5 vermeyi 3 bile veremez.

    şimdi bu adamın futbol oynayabileceği, iyi kontrat alabileceği ve sağlık hizmetlerinin iyi olduğu ülkeler arasında ya ingiltere ya abd yada türkiye en çok göze çarpan ülkeler. şimdi ingiltereye yaşı itibariyle gitmesi zor abd için kendisine gelen teklif yok tek saydığım şartları oluşturabilecek ülke ve takım biz kalıyoruz geriye. açıkçası belhanda gidecek ise aynı kontratı kendisine verebiliriz 3.5 civarlarına gelir. ayrıca euro tl neredeyse 9 lara dayandığı için sağlık hizmetini de burada bedava gibi bir şey almış olacak neredeyse kendisi için büyük avantaj. italyada en lüks hizmeti aldığını düşünelim 500 bin euro harcıyorsa eşinin tedavisi için burada 100 bin euro harcar yani kıyaslamaya bakınca bu baya bir avantaj ve aynı kalitede sağlık hizmeti alır.

    bize gelecek olursak bu yıl cidden ekonomik zorluklar yaşayacağız gibi umarım vergilerin %60 olduğu yerde böyle büyük maliyetleri karşılamak adına planlarımız vardır keza oyuncuların maaşları belli zaman ve seviyede ödeyemezsek şampiyonluğu unutalım iki kere iki dört ediyor maalesef herkes parasına bakıyor.

    son olarak her şart karşılanıyorsa evet iyi bir naiggolan izlemek cidden çok keyifli olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın