resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3947
    bazi arkadaslarin dedigi gibi satilmak icin alinan ama simdilik elimizde patlayan transfer. bu arada kendisiyle transferin son gunu degil, ilk gunlerinde anlasilmis ve kenarda bekletilmistir. o sirada patoyla falan hic gorusulmemistir pato hic istenmemistir. su an adini hatirlayamadigim ve sene sonunda hala patlama yapamamis bir forvetin pesindeydi galatasaray. bir de sorlotha tip olarak benzeyen norvecli ya da isvecli bir golcunun. ama bazen olmuyor iste. maalesef ozan kabak transfer sezonu acilmadan once satilmasi dusunulmedigi icin forvet icin ortada bir para da yoktu. ozanin satilma ihtimali cikinca bu oyuncularla hemen gorusuldu falan ama olmadi. diagne hazirdi o alindi.

    10 milyon 13 milyon meselesine gelince de... transfer 10 milyona yapildi. sonra soylentisi cikti “sampiyon olursa 3 milyon prim” diye. o zaman kulupte finansta calisan bir arkadasa sordum oyle bir sey yok demisti. gel gelelim baskan 13 milyon dedi. belki menajer payi ve diagnenin 6 aylik maasiyla oyle dusundu. bilemiyorum. ama sozlesmede 10 milyon var 3 milyon yok.

    cengizin son aciklamalari ise acikcasi bana biraz umut oldu. sanirim club brugge’a ya zorunlu sayin almayla gonderdik(bunu dogrulatamadim) ya da mevcutta kadro disi kaldigi icin ve parasini odemedikleri icin hukuki olarak bu opsiyonu talep edebiliyoruz. iki turlu de umarim baskan basarili olur da diagneden 15,5 milyo euro kazanmis oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın