• 92
    açıklanan kadrosu ile derin bir efkara girdim. bir takım formsuz olabilir. bir takım kondusyonsuz olabilir. bir hoca da öyle nitekim.ama bir hoca tümüyle arkasına alması gereken taraftarla ısrarla inatlaşamaz. galatasaray taraftarının çok büyük bir çoğunluğu artık selçuk, mariano, belhanda üçlüsünü istemiyor. selçuk ve mariano fizik olarak, belhanda ise zihinsel olarak bitik. bu bir kupa maçı ve bu yüzden rotasyona gidiyoruz diye bir bahane de olamaz. taraftar artık emin, süleyman luş, jimmy durmaz, ali gitmez, fatih sonmez, ismail ölmez; herhangi bir regene dahi razı.
    galatasaray formasını derbide fırlatan sahada, galatasaray taraftarına mütemadiyen küfür eden sahada, hocaya karşı çıkan kadro dışı.
    tuğla gibi eleştiri yaparken dahi söylüyorum. fatih terim benim dünya üzerindeki en çok sevdiğim futbol figürüdür. kendisine bir değil, üç sene kredi veririm. ama gençleri pişiriyorken, sistem oturtuyorken, takım sahada skor alamasa da dişe diş mücadele gösteriyorken gibi durumlarda.
    her fırsatta anneme küfür eden adamla oğluna sarılır gibi sarılıp, 35 yaşında 5 yıl önce futbolu bırakmış adama inat için forma veren fatih terim'e değil kredim.
    motive olduğunda kendisini klopp'a değişmem. klopp'un yapamayacaklarını o yapabilir mevcut galatasaray'da. ama benimle, taraftarlarla inatlaşır, laf dalaşına girerse onu ilerde biraz buruk anarız ve ben en çok sevdiğim futbol figürünü böyle anmak istemiyorum. ondan sonraki en çok sevdiğim adam hagi, bir sonraki ise bülent korkmaz idi. ama bu iki isim aklıma her geldiğinde birinin hırsız diye bağırdığı, diğerinin de hareket çektiği geliyor. seviyorum ama biraz buruk. terim milli takıma gittiğinde takındığı tavıra çok kızmıştım ama böyle hissetmemiştim. çünkü o dönem galatasaray başkanıyla inatlaşıyordu. umarım düşündüğüm gibi olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın