• 7349
    sadece fatih terim'in istifasıyla her şeyin güzel olacağını sanan futbol cahilleri var aralarında. evet bundan sonra bu cehaleti yüzlerine vurmak lazım bunların.

    en başta söyliyeyim, sonda yine tekrar edeceğim, yanlış kadro kurmasından dolayı istifasını isteyin, %100 haklısınız derim ama "ya hoca bu topçuları oynatamıyor" cehaletine kapılmayın.

    şimdi bu grubun istediği senaryo çok açık,

    hoca istifa eder, yeni hoca gelir. sene sonuna kadar aynı kısır futbol, aynı rezalet saha içi mücadele devam eder. sene sonu şu söylenir, "ya hoca devre arasında geldi, hele bi yaz kampı görsün bu topçular, seri falan manyak topçu, çok iyi olacak hepsi." yeni sezon başlar, aynı futbol devam eder, "lan bu topçular niye oynamıyor, fatih hoca da yok başta!" diye söylenmeye başlarlar. belki devre arasında belki daha önce yeni gelen hoca da gönderilir ya da istifa eder.

    eğer diyorsanız ki hoca gidecek ama yanında seri, mariano, yuto, feghouli, belhanda, babel de gidecek. devre arasında 2 bek, 1 stoper, 2 ortasaha, 2 kanat 1 de forvet alınacak; ben bu işe varım.

    bu takımdan 6-7 futbolcu gidip yerine stoper eksiğini de sayarsak 7-8 yeni oyuncu alınmazsa üstte yazdığım senaryo gerçekleşecek, olan 1 senemize daha olacak.

    yani şunu iyi anlaması gerekiyor taraftarın, tek başına hocanın istifasını istemek cahilcedir, baskı mı kurmak istiyorsunuz yönetime, yeni hoca +8 oyuncu diyeceksiniz. yoksa boş konuşmaktan başka bir şey değil yaptığınız. kulübe 1 sene daha kaybettirirsiniz.

    şahsi fikrim,

    muslera

    transfer-transfer-marcao-transfer

    transfer-lemina-transfer-transfer

    falcao-transfer

    kadrosu lazım bize. gördüğünüz üzere bu takıma direk oynayacak 7 oyuncu şart oğlu şart. şu şartlarda işi sadece hocaya yıkamaz bu taraftar. senin ilk 11'inde olmaması gereken, falcao'nun da yokluğuyla, 8 kişi var. 8 yahu 8. 8 tane aslında oynamaması gereken bu kadroda yer buluyor. üstelik daha vahimi, tamamı ağır, temposuz, mücadeleden kaçan tipler. sonra vay efendim gol atamıyoruz, çok gol yiyoruz. bu kadroyu nasıl yanlış kurduysa, düzeltmek de terim'in görevidir. ffp falan anlamam. yeni hoca da gelse bu transferler elzem, aksi senaryo yukarda zaten.

    tekrar söylüyorum yanlış kadro kurmasından dolayı istifasını isteyin, %100 haklısınız derim ama ya hoca bu topçuları oynatamıyor cehaletine kapılmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın