• 58
    bu sezon takımın için çok büyük bir defo olacaklarının işareti geçen sezondan bağıra bağıra geldi.

    mevcut form durumlarında elbette ki yüksek yaşlarının getirdiği dezavantajın etkisi vardır ama asıl sorun bu adamlar kendilerine ne kadar iyi bakıyor?

    bu iki oyuncudan da iki yaş büyük joao pereira’nın temposunu görünce bu soruyu sormak elzem hale geliyor.

    özellikle nagatomo aldığı her topu stopere dönme tikini bugün başka bir seviyeye taşıyarak neredeyse orta yuvarlaktan aldığı topu sürükleyerek kaleye kadar götürüp muslera’ya döndü.

    pozisyon icabı geriye de top yaparsın problem bu değil. ama bu, nagatomo’da gerçekten tik olmuş ve oyun kurulumuna katkısı neredeyse sıfır halde.

    hakeza mariano geçen sezonki fiziksel düşüşünün, savunma zaafiyetlerinin üstüne kata kata gidecek gibi. maalesef bunların emarelerinin hepsi geçen sezondan verilmesine rağmen şampiyonlar ligi oynanacak bu sezona bu iki bekle başlamak gibi büyük bir kumar oynandı.

    statikliğinden, kağnılığından şikayetçi olduğunuz bu takımın temposuzluğunun başlıca sebeplerinden biri bekler. bugün bu ligin en göze hoş gelen oyununu oynayan trabzonspor’un iki bekini de dikkatle izlerseniz bizim sorunumuzun da ne olduğunu görürsünüz.

    ne mariano ne nagatomo günah keçisi değil, gitmeleriyle her şey güllük gülistanlık da olmayacak. ama inanın kalırlarsa şayet ki bence öyle görünüyor, takımın en zayıf karnı olmaya da devam edecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın