2019-20 Hazırlık Maçı
22:00 Artemio Franchi
4 - 1
  • 150
    bu tarz maçlar bizim gerçeklerle yüzleşmemiz açısından çok iyi oluyor. özellikle avrupa sahnesinde rakiplerin yerleşimi, ön alan baskısı ve fiziksel üstünlüğüyle ne tarz durumlara düşebileceğimizi görüyoruz.

    özellikle yerleşim olarak ciddi sorunlar yaşıyoruz. takımda hareketli ve fiziksel olarak çabuk bir 6 numaranın eksikliği çok net görülüyor. defansın önünde duvar örecek, rakiplerin elini kolunu sallayarak gelemeyeceği bir adam bulmamız gerekiyor. bu pozisyonda mecburiyetten oynattığımız seri ve donk saydığım özelliklerden çok uzak. ligde nispeten kolay maçlarda seri'nin 6 numarada oynadığını görebiliriz ancak dişli rakiplere karşı çok yumuşak kalacaktır. keza donk'u sadece stoper alternatifi olarak takımda düşünmeliyiz. allah vergisi bir fizik var ancak inanılmaz yavaş. rakipleri karşılamada çok ağır kalıyor. ilk yarıda merkezden delik deşik olmamızda donk'un ciddi payı var.

    baskı yediğimizde bizi ileri taşıyabilecek tek isim mariano olmayınca nagatomo ve linnes'le ne tarz durumlara düştüğümüzü ilk yarıda görmüş olduk. sol bekte riera minvalinde topla ileri çıkabilecek bir ismi takıma katmamız gerekiyor. bir diğer alternatifimiz babel'in sol önde oynadığı maçlarda onun hava hakimiyetinden faydalanarak 2.toplara basabiliriz.

    maç sonrası daha detaylı yazarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın