resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1017
    --- alinti ---

    basın toplantısı: frank rijkaard

    galatasaray teknik direktörü frank rijkaard bugün galatasaray’ın maçın oynanacağı stadion graz liebenau’da gerçekleştirdiği çalışma öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

    frank rijkaard, uefa avrupa ligi'nde grubun daha önce biçimlendiğini vurgulayarak, ''umarım yarın güzel bir futbol izleriz. özellikle taraftarlar için bu çok önemli. hava çok soğuk, umarım yarın oynanan futbolla taraftarları ısıtırız'' diye konuştu.

    maçta galibiyet için oynayacaklarını belirten frank rijkaard, ''bunun dışında konsantrasyon eksikliği olacağını düşünmüyorum. buraya fazla forma şansı bulmayan oyuncularımızla geldik. onların kendilerini kanıtlamaları için iyi bir fırsat olacaktır'' diye konuştu.

    rijkaard, bir soru üzerine, avrupa ve ligde farklı performans göstermelerinin yanıtını vermenin zor olduğunu, kendilerinin her maçta aynı biçimde oynamayı hedeflediklerini söyledi.

    rijkaard, ''bu sezon düş kırıklığınız oldu mu?'' biçimindeki bir soru üzerine, ''türkiye'de beni genel olarak düş kırıklığına uğratacak bir şey olmadı'' dedi.

    yalnızca anlık düş kırıklıkları ya da üzüntülerinin olduğunu belirten frank rijkaard, ''çünkü kazanamadığımız maçlar oldu, onlarda da maçları hak ettiğimizi düşünüyorum. genel olarak ligde, avrupa kupasında ya da futbolcu bazında beni üzen bir şey olmadı'' diye konuştu.

    rijkaard, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan kewell ile ilgili olarak, ''hem kulübün, hem de futbolcunun bunu istemesi gerekir. kewell'ın performansından çok memnunum. kendisi çok deneyimli bir oyuncu. özellikle kadromuzda bulundurduğumuz genç oyunculara çok büyük bir örnek. çünkü çok profesyonel bir oyuncu ve kendi sağlığına çok dikkat ediyor'' dedi.

    --- alinti ---

    http://www.galatasaray.org/...aligi/haber/5651.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın