resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1795
    kimi haklı eleştirilerin hedefi olan galatasaray başkanı. benim de büyük kısmına katıldığım tenkitlere rağmen, mevcut dönemde ihtiyacımız olan galatasaray başkanı profiline uygun olduğunu düşünüyorum. zira galatasaray'ı ekonomik olarak dibe vurduran temel sebep, "galatasaray fakirleşirken zenginleşenler" tabiriyle sloganlaşan ahlak ve iyi niyet yoksunluğu. içinde bulunduğumuz sürecin öncelikle dürüst kişiler tarafından yönetilmesi gerekiyor ki mustafa cengiz ve yönetimi de bu güveni veriyor.*

    her ne kadar kimileri fatih terim'i eleştirilemez olarak nitelese de 2018 - 2019 sezonunda gerek saha içinde gerekse saha dışında ciddi hatalar yaptığını düşünüyorum. bununla beraber bu girdaptan çıkış savaşımızda, galatasaray futbol takımı için fatih terim'in dünya üzerindeki en uygun teknik direktör olduğu kanaatindeyim.

    galatasaray zorlu bir dönemden geçiyor, ancak benzer durum rakiplerimiz için de geçerli. sahada başarılı olanın sorunları hafiflerken, başarısız olanların katbekat artacak. belki de önümüzdeki on yıla şekil verecek bu krıtik virajda, öncelikle bu iki isim kenetlenmeli, birbirine destek olmalı, en az hatayla görevlerini yapmaya çalışmalı. sonrasında galatasaray taraftarıyla bütünleşilir ve başarılar yakalanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın